Post by sposmislilefod on Mar 5, 2022 23:44:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking - Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничених кристала ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking - Star Chef 2022 version ▞▞▞
Као игра је без сумње једна од најбољих игара, али дајем 1* због превише реклама. Не можете да играте јер се усред игре непрестано појављује оглас.
Двапут сам купио драгуље и нисам их добио
За сада је добро, али молим вас олакшајте тако што ћете ставити канту за смеће близу пећи. Поред тога, учините млечни шејк већим тако да могу лако да га тапкам.
Може ли ми неко помоћи да добијем своје дијаманте за подизање нивоа. Игра се замрзнула и није ми дала могућност да их набавим или да гледам оглас да их удвостручим. Било је 10 дијаманата.
Мрзим ову игру .. јер нема довољно дијаманта за надоградњу .
НЕ ВОЛИТЕ ВУЧЕЊЕ КЛИЈЕНАМА
Нашао сам ово на Фејсбуку и постао зависник. Одједном је престао да ми даје прилику да скупљам драгуље. Потребни су вам драгуљи да бисте све надоградили, па сам преузео апликацију. Сада уместо да могу да сакупим 3 драгуља, то ми даје само 1. Ово стварно чарапе. Потребни су вам драгуљи за надоградњу и драгуљи да бисте купили нове ресторане. Дакле, у суштини, сада сам заглавио. Заиста волим ову игру, али требаће ми година дана да сада купим нови ресторан.
The King's Army:Idle RPG Карте htx
Заиста је срање, потребна је већа количина драгуља само за надоградњу опреме или хране, а драгуљи које добијете након сваког нивоа су веома мали као само један драгуљ, заиста ми је жао што сам га преузео, нешто би требало да се уради, никоме не би требало да смета преузимање ове игре јер је само губитак
Волите ову игру. Велики сам обожаватељ Цоокинг Февер-а и прошао сам све ресторане, тако да је сјајно играти још једну игрицу веома сличну њој.
Најгора игра престаје да ради и понекад се не отвара
Било ми је много више заразне и забавније да се опустим, тако да мислим да сам могао да се фокусирам на купце са сопственом храном која се наручи и организује у ресторану на овој игрици.
То је као друга игра кувања
То је лепа игра. Можемо ли лако добити више драгуља бцз за све требају драгуљи
Треба још драгуља
Волим то, али не толико
Требало би послужити отишла пилета на храну и требало би да покаже када је храна спремна
Много сам уживао у овој игрици! Веома одлична графика!
Стварно ми се свиђа, али не дајете довољно дијаманата, да бисте радили са вама помажу у игри.. и не дајете особи времена да поправи све плоче, пре него што вас то пресече, да пости у овој области, већ имате мало тога да радите на било који начин, покушајте да распоредите ове области и то ће бити најбоља игра коју неко може да игра. Хвала ти!.
Веома заразна и више нивоа за игру.
Волим ову игру. Међутим, треба вам дати више времена за припрему.
одлична забава док састојци не буду тако мали да их нико не може видети
превише огласа
Првобитно сам био заљубљен у ову игру. Али када сам откључао продавницу крофни, отишла је низбрдо. Постало је дирљиво што је отежавало залеђивање крофни (тако да је немогуће брзо се кретати) и 1/3 купаца не могу да им поручим. Мора да је квар у апликацији. Покушао сам да затворим и поново отворим апликацију и поново покренем телефон. Нема среће. Одличну игру је учинила фрустрирајућом и није забавна. И у другим фазама постоје слични проблеми. Какво тотално разочарање. Ако је поправљен, даћу му сигурно 5 звездица.
Стално забрља и не дозвољава ми да служим људима
Добро је,
Одлична игра, али када вам понестане драгуља, тешко је надоградити да бисте победили ниво. Након тога морате платити драгуље.
то је добра игра
ово је веома заразна игра! волим то ...само бих волео да могу да купим неке дијаманте са новчићима
Crazy Cooking - Star Chef Priložnostne jzrl
Дао бих 5 само ако би вам игра дала више времена да извршите нечувену количину наруџбина хране за тако кратко време. Забавно је, веома отежано колико је тешко прећи на следећи ниво.
Crazy Cooking - Star Chef Grand public wwi
Добра игра. Желим да слике буду велике да се лако виде. Требало би да има подешавање додира на храну за давање, а не повлачење, било би лакше и боље.
Поправите своју игру. Управо сам је преузео и не ради
То је забавна игра, али штета је што не можете да повежете своју апликацију са својим напретком на Фејсбуку. Такође, моја апликација ми не дозвољава да добијем дијаманте путем реклама, дугме је сиво и чини игру немогућом за праћење, тако да вам може брзо досадити јер морате да играте исте нивое док не будете могли да надоградите.
Ова игра је тако добра и било је сјајно играти
Ово је моја омиљена игра кувања. Сјајна графика и супер забава!!
свиђа ми се, морате погледати неке додатке да бисте добили дијамант.. у почетку је било лако, а затим је постало теже.
Crazy Cooking - Star Chef Kasual bezy
потребно је много времена да се помери нагоре.
Не можете показати на особу. Предуго је потребно за кување хране
Волео бих да могу да добијем више драгуља у исто време када и жетоне, али осим тога да је то забавна игра.
Перманентна игра. Волели бисмо да можемо да задржимо игру на Цлоуд-у, тако да ако деинсталирамо не изгубимо оно што смо постигли. Само сам га случајно деинсталирао и морам да почнем изнова након отварања свих доступних ресторана, укључујући куповине, губитак новчића и драгуља. Програмери: Молим вас учините нешто поводом овога!! То је веома добра игра па је поново инсталирана.