Post by sposmislilefod on Mar 5, 2022 23:32:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Witch 3 Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený zlatý hack ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Witch 3 Saga 2022 version ▞▞▞
Bubble Witch 3 Saga પઝલ zvh
Hodně chytlavá hra. Za mně super.
Hra se mi líbila, dokud jsem si neuvědomil, že získáváním hvězd vydělávám zlato a že si je musím koupit, abych je mohl používat. Proč se dokonce mylně domnívají, že zlaté cihly lze vydělat? Je to hloupé a chci to smazat, protože to je to, na čem hrajete v úrovních, a jakmile ztratíte to, co vám hra dala, můžete POUZE koupit další.
😁😁
Super bavím se
v poho
Super
Fantastický🤗🤗🤗🤗 na pár různých kultovních, ale bude pokračovat.
Mám výborné spojení, ale podle této hry...NENÍ PŘIPOJEN?? Jak, co, proč a nemohu získat ani jejich centrum nápovědy, tak jak to mohu skutečně ohodnotit
Dobrý 🥳
Hraji na 2 různých zařízeních, připojených přes Facebook. Svatbu jsem dokončil před týdny na svém Samsungu S21. Když jdu hrát na svém Samsungu A8, nutí mě to vrátit se na svatbu, ale všechny úrovně jsou dokončeny a neexistuje žádná možnost vrátit se zpět na domovskou obrazovku. Několikrát jsem odinstaloval a nainstaloval a 1 ze 3 případů mohu hrát normální úroveň, než budu znovu nucen vrátit se na obrazovku Svatba.
Super hra.Doporucuji!!!
Hezká hra, jen mi vadí, že když mám plné prasátko, tak abych ho vyprázdnila, stojí do 79,90Kč. To se mi vůbec nelíbí. 👎 Jde to vyprázdnit i jinak aniž bych za to musela platit? Přicházím o strašně moc zlaťáků. Poraďte mi prosím. Jak mohu vybrat nebo použít zlaťáky z prasátka? Pořád nevím jak uplatnit zlaťáky z prasátka. Poradí mi někdo?
Vždy zábava! ALE!!!!!!! Měli bychom si ponechat zlaté cihly, které vyděláme. Neměli by se dávat a skladovat u prasete a pak za ně musíme platit !To je BS!!!
Je to dobrá hra, až na to, že mezi každou úrovní musíte 7x kliknout na x nebo ne. A kolem úrovně 600 je to tak obtížné, že nebudete moci hrát bez zaplacení peněz
Líbilo se mi to... Právě jsem to po roce začal hrát znovu a je to směšné. Nemožné, když se dostanete blízko 2 úrovně 85... No nemožné, pokud nechcete 2 utrácet peníze. Co to sakra je s prasátkem... Nabijte 2 získejte zlaté cihly, které jsem vydělal hraním na prvním místě. Ale pak to nechejte vyskakovat pořád. A čas, kdy jste w8 4 věc v ur garden 2 upgrade ..... Opravdu?? Dobrá hra si to užila, protože to nebylo 2 snadné lyk spoustu dalších, ale nešel 2 hrát nemožnou hru na 2 výhry, pokud neutratíte peníze 2. Stále stojí za to hrát, ale neočekávejte, že 2 dostanou 2 daleko, pokud nemáte peníze
Pokaždé, když klepnu na svatbu čarodějnic, nefunguje to.. odinstaluji to znovu a znovu!!! opravdu jsem se zasekl.. a nenávidím to, protože tu hru miluji
Hezká grafika, jen by mohly být častěji bonusy ve formě životů
Průměr
Zábava. Musím otestovat beta verzi a preferuji konečný produkt. Roztomilé postavy, pěkná grafika.
nektere levely jsou velmi tezke jestli si autor zkusil zahrat
Občas frustrující, ale když překonáte úroveň, cítíte úspěch... zábavná hra
Pěkný, ale žádné mince zdarma, pokud nekupujete za hotovost.
Co se stalo, chci hrát svůj postup na úroveň, kterou jsem opustil, ale nikdy se tam nedostanu
Tato hra je ztělesněním toho, co nenávidím na hrách, které používají mikrotransakce jako svůj primární způsob příjmu: jsou vyvíjeny neférovými a dravými způsoby, aby podněcovaly nákupy kvůli pokroku. Například, pokud potřebuji k dokončení úrovně jednu červenou kouli a mám posledních 5 koulí před koncem hry, je velmi pravděpodobné, že uvidím zelenou, modrou, oranžovou, modrou, zelenou. Žádná červená. Nestřídá barvy způsobem, který by podporoval strategii, a ztráty nejsou vaší vinou za špatné umístění. Prohrajete, protože hra po vás chce, ale oni vám rádi poskytnou příležitost k pokračování používat herní měnu, z níž jen malou část dostanete zdarma. Vzhledem k délce této hry buďte připraveni buď počkat, až vám dojdou životy, nebo si koupit více tohoto zlata (nebo vylepšení), abyste si pomohli. To by nebylo tak špatné, kdybyste si to koupili, protože jste potřebovali pomoc kvůli nedostatku. dovedností, ale to NENÍ V POŘÁDKU, když jste téměř nuceni (nebo čekat), protože hra je navržena tak, aby vás nechala prohrát bez ohledu na to, co uděláte.....ale pak od Kinga a já neočekávám o moc víc dostal přesně to, co jsem očekával.
Šel a stáhl si tuto hru prostřednictvím Ad it up. Dostal jsem se na 81 z úrovně 1. (Cílem bylo porazit a předat 80) a to jsem udělal. Nějak jsem byl kvůli něčemu odmítnut. Ztráta mého času..... Odinstalováno
Fungovalo to dobře, pak to prostě přestalo fungovat.Zkoušel odinstalovat a znovu nainstalovat vše, co dělá, je vyrovnávací paměť. Vyprázdněné keše vyzkoušely všechno.
Tuto hru jsem hrál několik let a miloval jsem ji. Před několika dny mě vzali do svatebního bludiště a řekli mi, abych našel různé předměty, aby se pár mohl vzít. Všechny bloky jsou nárokovány a stále mi to říká, abych se kamkoli dotkl, abych je prozkoumal, ale není kde prozkoumat a nemohu se vrátit k běžné hře. Nevím, co mám dělat, protože když hru smažu, přijdu o peníze. King games mě nenadchly!!!
Škoda že za zlato chcete peníze
Skvělá hra
Budování zahrady mě moc nebere.
Někdy hra dělá věci špatně, myslím, že bychom měli být schopni používat pohádkový prach k nákupu kopí a ostatní k tomu, abychom pomohli vyhrát část hry místo zlatých cihliček po celou dobu
Zábavné, ale příliš mnoho reklam
Minecraft Аркади nces
Jak mile jsem byla v levlu 14. Tak jsem ho nemohla vyhrát.
Zábavné, náročné. Líbí se mi, že je výzva stále těžší, ale stále můžete vyhrát. Moje oblíbená hra.
Dobrá hratelnost (většinou), ale je zde příliš mnoho „platby za výhru“ a mikrotransakcí. Rád bych zaplatil rozumnou cenu za trvalé odemknutí některých funkcí, ale nebudu se účastnit jejich schématu mikrotransakcí.
Dobrá hra. Jen obtěžují neustálé nabídky jiných her. Reklamy.
Za ty ceny a obtížnost levelů!
Miluji to. Rád jsem v týmu. Velmi návykové a náročné. Stále hraje. A milovat to. Pořád hraju a pořád mě to baví. Velmi uvolňující. Opravdu to pomohlo mé koncentraci.
Hrozná povolení! Hra vás vyzve k přístupu k vašim kontaktům, informacím o vašem osobním účtu Google a vaší e-mailové adrese. Toto není jednorázový požadavek, zeptá se vás POKAŽDÉ, když budete hrát. Pokud tomu omylem udělíte povolení, hra vám pošle e-mail. Nejsem si jistý, co to dělá s kontaktními údaji. Prostě zlo. Jako bublinová střílečka má nějakou jedinečnou hru. Ale má také spoustu herních prvků, které jsou naprostý odpad – stavíte si dům, je tu čarodějnická liga, prasátko a nejrůznější obrazovky, které vám prozradí, jak jste skvělí. Přechod z jednoho kola do druhého trvá déle než minutu. To je minuta dalšího úderu, ok, ne, děkuji, zpět, ne, děkuji, později atd.
Fajny
Kolo 489 nelze překonat. Dělám to už několik týdnů a prostě to není možné. Bohužel musím odinstalovat, protože mně nebaví hrát hru, o které vím, že se neposunu.
No někdy je to fuška udělat úroveň, to dělám i tři dny,jinak dobrý, teď co dělám ty úrovně,tak je to čím dál těžší
Dobré 👍
Mohla by to být dobrá hra, ale všechny ty odpadky musíte projít na každé úrovni. Nemůžu uvěřit, že někteří lidé si myslí, že je to dobrý způsob, jak strávit hodinu, máte 45 minut odpadků a pak hrát nebo čekat.Mohu efektivně ztrácet čas zíráním do prázdna a skončit stejně spokojený. Hrál se originál Bubble Witch, kdy jste museli za hraní platit, velmi podobný, ale otravný na horním konci stupnice.
V poho