Post by sposmislilefod on Mar 5, 2022 23:23:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ INFINITE HERO : 3D Idle RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ INFINITE HERO : 3D Idle RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas palielina visu ▞▞▞
▞▞▞ INFINITE HERO : 3D Idle RPG 2022 version ▞▞▞
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simuliaciniai ixuk
Jautrai spēlei ir vajadzīgas dažas nedēļas, ir vajadzīgas visas spēles, labāka PvP sistēmas arēna nekad neatjaunina cilvēku statistiku
Pat nevar spēlēt, iestrēdzis lapas ielādes laikā
Pagaidām darbojas gludi. Es pievienošu vairāk, kad es progresēšu.
spēles automātiska aizvēršana
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simuliaciniai ixuk
Lielisks darbs pie spēles, puiši
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simulyatorlar tje
Visu laiku garlaicīgākā dīkstāves spēle, bez prasmēm vai pielāgošanas, vienkārši trāpīja visu dienu
Jaunai spēlei ir vajadzīgi vairāk efektu, bet laba
Dzēš progresu.. un neko darīt . Joks
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simulyatorlar tje
Solid Idle AFK spēle. Nepārsteidzoši, bet labi pavadīt laiku. Bezsaistes balvas darbojas lieliski. Tomēr dažreiz jums ir jāsaglabā manuāli. Es zaudēju dažas minūtes atskaņošanas laika, jo nesaglabāju pirms pārejas bezsaistē.
Visu laiku garlaicīgākā spēle.
Dodiet tam laiku, bet pagaidām pagaidiet. Zema stabilitāte, pustulkota.
spēle waa goid.. jautri un aizrautīgi, jo īpaši, ja redzat jauno preci, ko aprīkojat.. bet problēma ar pirkumu tiešsaistē.. es nesaņēmu savu... es jau nosūtu biļeti uz to, lūdzu, izlabojiet pēc iespējas ātrāk.
Lieliska spēle 🎮
Dīvaini
Jautri un viegli spēlēt
Bezsaistes atlīdzība nedarbojas!
man tas patīk
Es ļoti priecājos, ka izlabojāt visas kļūdas, kas tika parādītas. Šī ir patiešām laba spēle. Citas, tad dīvaini matchmaking PVP šī spēle ir tā vērta lol.
Patiesībā diezgan jautri, stabili F2P
Pango Pirata: Adventure gioco Avventura rlia
😕
Ātrs temps, monstrus ir viegli nogalināt
vienīgais iemesls, kāpēc es joprojām spēlēju šo spēli, ir tāpēc, ka esmu tajā ieguldījis. Es dodu 2 zvaigznes, jo pēc pēdējā atjauninājuma jūs vairs nevarat atstāt spēli darboties, lai meklētu zeltu un rīkus. Es biju top 40, tagad esmu top 100 un krītu. Es netērēšu vairāk naudas, kamēr jūs neatgriezīsit šīs spēles dīkstāves daļu.
Tiešām slikta spēle.
Jautra dīkstāves spēle
Izraisa lielu atkarību.Vienīgais iemesls, kāpēc es nepiešķiršu 5 zvaigznes, ir tāpēc, ka man šķiet, ka ir iespējams veikt kādu grafikas atjaunināšanu, kā arī man šķiet, ka ir nepieciešams vairāk iemeslu, lai izmantotu dārgakmeņus. Citas tad tikai ierocis/bruņas velk. Vai varat arī pievienot dzimuma izvēli?
Spēlei ļoti nepieciešams tulkojums! Bezsaistes balvas nedarbojas. Varētu būt arī kāda pamācība. Mācīšanās līkne nav pārāk stāva, bet tomēr.
nevar palaist
Katra krāpšanās darbojas, spēle ir pilna ar tām. Būtībā smilšu kaste, lai redzētu, kurš var visvairāk krāpties. Arī neiedvesmojošs — tiešām nav jautri. Atinstalēta.
Atkritumi, atkritumi
Dīkstāves spēle. Fyi Tā ir korejiešu, nevis ķīniešu spēle tiem lūrētājiem, kuri neredz atšķirību. Es pat nesaprotu nevienu aziātu valodu, es zinu, kas tā vismaz ir.
Izbaudot spēli, pagaidām vienīgā problēma, kas man ir, ir visas iespējas, kā skatīties atlīdzības reklāmas, kas sniedz ziņojumu, ka reklāma nav pieejama.