Post by sposmislilefod on Mar 5, 2022 23:17:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War of Rafts: Crazy Sea Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť zlato ▞▞▞
▞▞▞ War of Rafts: Crazy Sea Battle 2022 version ▞▞▞
Dobrý koncept, ale po prehratí 2-3 krát to začne byť nudné a opakuje sa.
Zbytočná hra... každá úroveň je rovnaká... pravdepodobne urobená za hodinu... a toľko reklám... teraz odpovedia štandardným robotom... česť za to, že nič nedosiahli a stále zarábali peniaze.
Nie je to hrozná hra, ale ... každá úroveň je úplne rovnaká! Je to zábava na 3 dni.
War of Rafts: бой на плотах Аркади eohp
Táto hra je mŕtva
Hra sa mi páči, ale po každej úrovni príde doplnok
Videá, ktoré môžete sledovať za odmenu, nenačítavajú videá. Prichádzate o získanie odmien, pretože to nefunguje.
War of Rafts: бой на плотах Аркади eohp
V skutočnosti sa mi táto hra páči, ale vyskytli sa nejaké zlé triky, automatické stavanie ostrovov sú veľmi zlé a zložité triky, používa to nejaký nezbedný ostrovný magnet, oklame všetkých hráčov vojny pltí, odstráňte ostrovček s automatickým stavaním
Download game XNXX Piano - Joji Double Tap APK latest version 1.0 for android devices, ... XNXJoji apk free for android. ... War of Rafts: Crazy Sea Battle.
Hrá skoro tak, ako je inzerované. Na úrovni 50 sa to začalo kaziť, tak som ho odinštaloval a znova nainštaloval. Uvidíme, či sa tým problém vyrieši. Nie, na mojej podložke Samsung S6 stále chyba. Natrvalo odinštalované.
Je tak zábavné hrať a ešte viac
Je to zábavné, ale neznášam, ako stratíte svoju loď hneď, ako odstránite všetkých šéfov, potom sa musíte vrátiť k stavaniu svojho raftu a neznášam to a reklamy sú slušné, ale je to nepríjemné, ako dostanem 2 reklamy po Porazil som jedného šéfa
IDS BK 1.0.2 APK for Android - A2ZAPK
Mapa - VidaBytes ▷➡️
Dobrá hra, ale reklám je príliš veľa. Dobrý herný dizajn umožňuje hráčom sledovať reklamy ako možnosť zvýšenia hrateľnosti hry. Lakomci.
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arkada cazs
War of Rafts: Crazy Sea Battle Arcade uny
je to dobré, ale zakaždým, keď vyhrám, dostanem reklamu
Hrajte so zapnutým režimom v lietadle a hra sa stane slušnou. Bez toho je to reklamná pasca, ako už spomenuli iní.
Po aktualizácii tejto hry je to na hovno. Po 1 kole sa zastaví, keď sa začína znova v 1. kole, zastaví sa znova. Nedostali by ste žiadne hviezdičky, keby som mohol dať 0 hviezdičiek. Dal by 1/4 hviezdičky, ak by to bolo možné.
Na začiatku mierne príjemné, ale po každej úrovni sú reklamy. Spolu s týmto sa moja hra úplne zlomila, keď som sa dostal na výkon 150. Nemohol som zaútočiť ani nič podobné. Toto vôbec neodporúčam.
Slušná hra, jednoduché ovládanie, ale nedostatok obsahu
Príliš veľa reklám
Hrám len 45 minút, ale vyzerá to ako zábavný zabijak času
Skôr zábava a plytvanie časom, ale bomby spôsobia škody vašim ľuďom alebo plti a menej pridáva, že by mali existovať vylepšenia, ktoré by zmenili veľkosť vašich pltí bez pridania.
Adware, kiežby vývojári neboli takí chamtiví.
To je tlaková blbosť. Ale tak to človeka oputa že super 😂😜🤣
Hral som to predtým a teraz, keď ste pridali stany, strážne veže a ďalšie veci, je to OVEĽA LEPŠIE! 😀 Je zábavné pridávať diely, vďaka ktorým je vaša loď väčšia. Len je škoda, že po chvíli musíte začať od nuly. Som rád, že môžete ľahko zmeniť farbu svojej armády. Príliš veľa ľudí vás nalepilo na modrú.
Príliš veľa reklamy v hre
Milujem túto hru, je úžasná Ohodnotil som 4 hviezdičkami, pretože reklamy bolo o niečo menej reklám, ako by som ju ohodnotil 5 hviezdičkami
Baví ma táto hra, ale nie reklamy, takže som zaplatil 3 doláre, čo sa zdalo rozumné. Mám otázky na vývojára. Aký význam má lišta s lebkou, ktorá sa občas naplní a zmenší sa až vyprázdni? Existuje dôvod vyhýbať sa mínam; pri zásahu vybuchnú, ale nespôsobia škodu? Malá spätná väzba. Keď sa hra medzi jednotlivými „fázami“ zastaví, príde mi to ako zbytočné prerušenie aj bez reklám. Tiež mi je smutno, keď vyčistím hladinu, ale nemôžem sa vrátiť a pozbierať plavcov.
Len ďalší podvod na vynútenie reklám. Akonáhle sa dostanete na vyššie úrovne, nezáleží na tom ani vyššie zdravie a útok, ktorý vás núti sledovať reklamy. Chromý dev je chromý.
Hra je úžasná, ale je to len množstvo reklám, ale je dobrá
Mad GunZ بازی های آنلاین پرتحرک rqq
Vždy sa nájdu chyby
Túto hru som si stiahol kvôli reklame „Zaplatil som za túto reklamu. Skúste našu hru“. Hahahaha. Vyzerá zábavne
Úžasná zábava! Len si prajem, aby sme si mohli ponechať naše raftové veci, ktoré staviame, a mať možnosť preusporiadať štvorcové rafty, aby celý náš veľký raft vyzeral lepšie. Ale okrem toho je hra naozaj zábavná!!!!
21007. tug-of-war. 21008. racehorse. 21009. fittings. 21010. policing ... 24910. android. 24911. kansas ... 30486. battle-ax. 30487. abdomen. 30488. paddock.
Páčilo sa mi to, až na to, že sú tam reklamy, ale je to bezplatná hra, takže čo by ste čakali, a navyše je to po niekoľkých rokoch až príliš jednoduché.
Milujem hru, prajem si, aby bola čiara vymedzujúca okraj hracej plochy načrtnutá čiernou farbou, pretože som farboslepý a rád by som sa mohol pohybovať rýchlejšie, pretože sa mi to zdá trochu pomalé
War of Rafts: Crazy Sea Battle Mod Apk zábavná akčná hra v štýle io, kde používatelia očakávajú bitky na mori. Čakajú na vás bitky s
Je zábavné hrať, ale reklamy sa prestali hrať medzi úrovňami, takže nemôžem prejsť na ďalšiu úroveň, kým sa reklama neprehrá, takže teraz nemôžem prejsť na ďalšiu úroveň. Odinštalovanie z dôvodu nemožnosti postupu
Na dosiahnutie je potrebné viac vecí
Museli ste tam ksakru dávať tie reklamy mohla by to byť dobrá hra
Download Casperise's all Apps & Games From A2Z APK, Download ...
Kiežby tam bolo viac pltí. Neradi nechávate tých, ktorí prežili, vo vode. Skončí bez viac miesta pre nich
Veľmi návykové, ale ak si udržíme náš ostrovný plán na ďalšiu úroveň, bolo by to skvelé. Vybudovanie väčšieho ostrova na boj s ostatnými hráčmi a udržanie ostrova tak, ako je.....budeme hrdí na vlastníkov najväčšieho ostrova.