Post by sposmislilefod on Mar 5, 2022 23:14:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Touchgrind BMX ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Touchgrind BMX IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Touchgrind BMX 2022 version ▞▞▞
Res odlična igra, grafika, na kateri lahko morda delaš, ampak naprej brez težav in ali lahko daš več zemljevidov v pls. HVALA
Touchgrind BMX Sportspiele tufy
Zabavno je, vendar morajo dodati način igrišča, ker želim nekaj časa delati kaskade
To je zabavno, a 8 si želim, da bi vanj dali celotno različico
Ta igra je zelo zabavna brez napak, ne veliko oglasov, če sploh.
To je brez veze ful slaba igra
2 je boljša
Tako je igra dobra, vendar je nekaj težav, kot je, kje moraš kupiti zemljevide in triki so počasni v primerjavi z bmx 2, to je smeti, ampak mislim, da je dobra
Obožujem igre BMX
Odlična igra toplo priporočam igranje, je zelo zabavna in zmehča vaše sklepe na prstih in palcih
Zabavno je, ampak raje imam 2
Igra je dobra in vse to, samo sem se naveličal in želim vračilo denarja. Še vedno čakam na vračilo 6 mesecev kasneje
Kul igrica XD
Tank 1990: Stars Battle Defense War Ace Hero Аркаде rvqz
Všeč mi je igra in kmalu bom naredil te trike in naučila me je imena trikov. Rad opravljam izzive in se igram z družino. Obstajati mora možnost iger za več igralcev. Če obstaja, potem ne vem, kako to narediti.
Težko odklepanje koles in težko dokončanje nalog
To je neverjetna igra, vendar je izziv 10 skokov težak in ali obstaja celo 10 skokov
res zabavno obožujem kolesa in zemljevide, preprosto ne razumem, kako narediti nekatere izzive, ki jih resnično priporočam
ni najboljši, vendar ima nekaj težav s tuch
Generator Denar In Medalje Brezplačno Za Touchgrind BMX
Pozivi niso jasni
Kontrole so grozne
Najslabše kontrole igre so vse Sam poskušam narediti tail whip, to naredi 360 flip 1 zvezdica za najslabšo igro na svetu
Vse je v redu in vse, razen kontrolnikov, je težko in potrebujejo meni možnosti
Dobro, ampak zakaj moja naprava ni združljiva z 2. delom?
Lahko bi mal zbolsal kontrole ker mi noče nardit flipu
Morajo postaviti več mest za igranje ves čas je isto mesto, prosim, dajte druga mesta
Obožujem igro, vendar je eden od izzivov narediti preobrat pri vsakem velikem skoku, vendar bi naredil flip pri vsakem skoku in še vedno ne bi dokončal izziva
Fuul kul Dhas je dober To je dobro
Najboljša na svetu res jo obožujem B-)
Ta igra je odlična, lahko delaš vse vrste preobratov in stvari, če imam na izbiro pet tisoč iger, izberem tole, je preprosto super, zato mislim, da bi morali to napisati s petimi zvezdicami, ker prenos ne traja tako dolgo, obstaja vse vrste koles, ki jih lahko dobite, moje najljubše je bilo drugo zeleno, čeprav je moja najljubša barva roza v prvem je bila rdeča, zelena barva na kolesu je bila super. Obožujem to igro, skoraj ne morem dati z besedami kako je super
To je dobra igra, vendar včasih kontrole zmotijo, samo popravite to in morala bi biti dobra.😁😀😁
Najboljše igre BMX za iPhone in iPad leta 2021
Obožujem to igro in res ubije čas, če greš nekaj časa v avtu😃
poskrbite, da je zaslon preklopljiv in naredite brezplačno vožnjo po grobem/tečajih, tako da se vam ni treba ukvarjati z izzivi
Osebno menim, da je ta igra odlična, a ena stvar je, da je zelo težko dobiti drugačen zemljevid. Toda tej igri bom vseeno dal 5 zvezdic