Post by sposmislilefod on Mar 5, 2022 23:08:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Food Truck Chef™ Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код увеличава точки ▞▞▞
▞▞▞ Food Truck Chef™ Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Опитах се да закупя пакет монети 3 пъти. Всеки път изтече времето за изчакване. Проверих банковата си сметка и 4,99 излезе 3 пъти. Изпратих имейл с молба за възстановяване. Поискаха 3 екранни снимки, показващи номерата на поръчките. Изпратих това плюс екранна снимка, където не получих монетите. Отново им казах, че искам възстановяване, а не монетите. Днес получавам имейл, че са добавили монетите. Искам си парите! Казах го няколко пъти. Напълно пренебрегнаха искането ми за възстановяване!!! Искам възстановяване!! 🤬
Обичам да играя тази игра. Току-що отключих нова зона за игра и изведнъж играта ми казва, че трябва да актуализирам. Е, не ми позволява да актуализирам. Деинсталирах и след това преинсталирах, но сега загубих всичките си неща за играта. Дори не мога да изведа облака!
Нищо 4 звезди не е добра по-добра игра, това е всичко
Харесва ми. Те помагат стъпка по стъпка за начинаещи като мен.Освен това чувствам, че е моя и моя отговорност да направя камиона за храна привлекателен и търсен от звезди.
Контролите са твърде прецизни – трябва да поставите артикула на точното място, преди да го пуснете (напр.: не само над клиента, а точно на точното място на този клиент) и не можете да спечелите монети достатъчно бързо за необходимото надстройки. Изскачащата реклама за валута в приложението след всяко ниво също е досадна, но ако контролите бяха по-добри, би си струвало да се примирим.
Много съм разочарован, че не уведомихте никого за промяна на играта за готвене Платих пари за екстри и може да продължа в три различни игри. и загуби всичко заедно. Мога да разбера как се чувстват другите в този момент! Отначало мислех, че сте добър в контактите с хора с актуализации, но предполагам, че не.
Не харесвам, когато съм на път да получа награда или ако току-що гледам реклама, тя замръзва и в крайна сметка не получавам скъпоценните камъни. Това се случва от известно време. Поправете тази грешка, моля, защото загубих много скъпоценни камъни. Деинсталирам го 😡
разочарован.... Играх тази игра, пълна дълго време, също на много различни устройства. Обаче току-що купих най-новия ресторант и пакет скъпоценни камъни, след това не играх може би 4 дни и по някаква причина играта вече изобщо не се отваря. Опитвах се много пъти да се отвори, но просто продължава да се затваря, без всъщност да го отваря сега. Никога не съм изпитвал това преди текст, който да хвърля толкова близо до завършването и завършването на всички ресторанти!!
Добра игра. Щях да му дам повече звезди, ако не се налагаше да плъзгам съставките към ястията и след това ястията към клиента. Действията отнемат твърде дълго и твърде често ми се налагаше да премествам нещата, защото нямаше да отнеме. Изяжда времето и се разочаровах. Харесва ми да мога да докосвам. Той е по-бърз и върши нещата с леко темпо, с което обичам да работя. Освен това играта ми хареса.
от последния преглед не мога да го отворя, освен ако не съм свързан към wifi. това не е готино. Живея някъде, където дори не можем да получим wifi. Играх тази игра от около 2 месеца последователно. и сега изведнъж ми каза, че имам нужда от по-добри ресурси за свързване (заедно с wifi сигнал!)
Обичайте тази игра! бих дал 5 звезди, ако можете да печелите скъпоценни камъни по по-практичен начин. РЕДАКТИРАНЕ: контролите след актуализация са бавни. Опитах се да играя на специални нива за барбекю и не мога да преместя нищо на по-ниското ниво. Накара ме да загубя два пъти и се отказах. Супер дразнещо. Cinteolls бяха перфектни преди.
Невероятна игра, която се нуждае от малко подобрение
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual qaue
Получих тази игра преди месеци. Стигна доста далеч. Тогава през последния месец... играта продължава да ме изрита. Не мога да играя от седмици. Ще гледам видеоклипове, но това няма да ми даде скъпоценния камък. Уведомих персонала преди 2 седмици...без отговор чиста корекция. Разочарован съм. Харесвам тази игра. Не беше разрешено. Изтеглих го отново 3 15 20...и прави същото. Той също така ме скъса с 75 скъпоценни камъни, след като подписах uo за някои уебсайтове.
Получавате много малко скъпоценни камъни. Трудни за подобряване на съставките и кухненските прибори. Прави нивата трудни.
Играта не ми позволява да направя нищо. Щраквам върху сайта за сладолед и той се изключва. Опитвам се да направя видеото за скъпоценен камък и то се рестартира. Също така на камионите за храна, които успях да направя, е необходим път до много скъпоценни камъни, за да мога да го изчистя и да продължа напред. Нуждаете се от скъпоценни камъни за надстройки много скоро и много скъпо. Пропуснете тази игра и намерете нещо подобно, трябва да е по-добро от това. Главно на улица за сладолед, която изключва играта всеки път. Но се изключи и на други улици, когато се опитвам да играя или надграждам.. Сега изобщо няма да позволи да играя. Щраквам върху място и то изключва приложението и отива в телефона ми. деинсталирах.
Обичах тази игра и я играх дълго време. Имаше всички звезди на всеки камион до Бразилия. Имам Google Pixel 6, играта не се зарежда на телефона ми. Цялото това пропиляно време и пари 😑.
Тази игра замръзва и се затваря принудително, което е много лошо, наистина ми хареса да играя** актуализация** Наистина ми хареса играта с нейните ОСНОВНИ грешки... но СЕГА играта е актуализирана, за да позволява раздаване на скъпоценни камъни само ако имате под 40 години. ..Знам, че вече трябва да отварям играта редовно, предполагам, че ще потърся други игри, за да запазя интереса си... 5 звезди намалени на 2
Играта е страхотна, но имам чувството, че разработчиците се опитват да изстискат всяка стотинка от всеки играч. Толкова много надстройки в играта струват тонове скъпоценни камъни и няма лесен начин за печелене на скъпоценни камъни, освен ако не плащате истински пари. Освен това офертите за скъпоценни камъни са надценени. Не препоръчвам да играете, освен ако не планирате да плащате истински пари, за да се насладите! Офертите за скъпоценни камъни, които имат при изтеглянето на други приложения, не работят. Деинсталирах и намерих множество други рецензии (4 звезди и по-малко), които заявяват същите проблеми с това
Безплатните скъпоценни камъни представляват проблем. Направих всичко възможно, за да осребря и изпратих имейл на компанията повече от веднъж, все още не съм получил нищо и сега приложението ми е блокирано. Не мога да мина покрай първия остров..... пропилях около $20 с покупки на скъпоценни камъни в играта. Това е загуба ... Добро начало, но се превръща в разочарование 😡. струва много, за да продължите. Лошо, толкова се запалих.
Обичам тази игра, но ми писна да замръзва и да се налага да я преинсталирам няколко дни, а сега не мога да използвам парти автобуса, защото пише, че нямам интернет, но имам. моля поправете или ще трябва да изтрия и да намеря друга игра, която да играя.
Играта се влошава с всеки изминал ден... в половината от времето не отговаря. Заседнах на waffle street ниво 13 от последните няколко дни. Въпреки че обслужвам всички клиенти навреме, нивото не се изчиства. Мислете дали да деинсталирате. Харесах някои други игри за готвене.
Стара идея но е хубава игра
Не получавам признание за постиженията, които направих. В играта показва, че постигнах определени цели, но Google не показва същата актуализация: ако можех, бих дал НУЛА звезди на тази игра! Имах проблеми с получаването на кредит за постижения - които тепърва трябва да поправят след седмица - УЖАСНА игра, не си губете времето за изтегляне! Актуализация: 6 месеца по-късно - ВСЕ НЯМА КОРЕКЦИЯ! Освен това сега дори не мога да отворя настройките, за да поискам поддръжка! Актуализация: 9 месеца по-късно-ВСЕ НЯМА КОРЕКЦИЯ!!
Food Truck Chef™ Cooking Games Casual qaue
Толкова е трудно да се достигнат скъпоценните камъни, така че не можете да отворите всички нива и да се наслаждавате!
Завършването на карнавал е почти невъзможно. Аз лично усетих, че е направен само за да хабя моите скъпоценни камъни. Инвестицията е огромна, а резултатът е нулев. (С моя случай, не знам за други) Единственото нещо, което бих поискал е или скъпоценните камъни, необходими за получаване на нещо в играта, трябва да са по-малко, или получаването на скъпоценни камъни трябва да е по-лесно от това. Освен това играта е наистина пристрастяваща и досега я харесвах.
Hyperforma Premium Arkadne igre fmu
Никога не играе сега. Отварям го за актуализация, щракнах върху актуализацията цял ден, никога не влиза в играта, след като завърши актуализацията, отново се връща към актуализация
Още една игра, в която можете да преминете през първата глава... но това е всичко. Няма начини да спечелите прилично количество скъпоценни камъни (1 скъпоценен камък за завършване на мисия и получавате само 3 куестове на ден, а последният не дава скъпоценен камък, а монети!). Всяко едно нещо изисква 7-10 скъпоценни камъни за надграждане и е почти невъзможно да се играе без надграждане. Въздъхни.
Играта започва забавно. Но докато напредвате играта прави каквото иска. Надстроих всички съставки и уреди в магазина за вафли и все още не мога да направя достатъчно, за да премина нивото. Все още правя точно същата сума преди надстройките, така че наистина няма смисъл. Също така, когато гледате добавката за безплатни скъпоценни камъни, тя няма да ви позволи да ги събирате. Пише, че играта не отговаря.
Раздразнен, защото всъщност е наистина забавна игра, харесва ми факта, че можете да напредвате много бързо. Бях на ниво 30 или нещо по-рано. Опитах се да играя отново тази вечер, но играта дори не се зареди, така че изтрих данните си от кеша, все още нищо. Деинсталирах приложението с надеждата, че ще е запазило или се свърже с моя fb или нещо подобно, но не го направи. Cba започва отново от lvl 1 😑
Играта е инсталирана и тя няма да се отвори или да играе
Играта е страхотна и пристрастяваща, но иска да използвате скъпоценни камъни, които не получавате много често (1 на всеки три часа, като гледате реклама, изкачвате ниво или като плащате за тях). Това е моята диета за игра, но я деинсталирах, защото не мога да продължа по-нататък поради нужда от скъпоценни камъни и отказвам да харча тази сума пари толкова често, колкото бихте имали нужда от тях.
Супер игра
Добре в началото, завърших всички първи 40 нива с 3 звезди, така че приключих улицата с паста и разбрах, че въпреки че следващата улица беше отключена, все още имах нужда от много повече монети и скъпоценни камъни, за да я отключа. Не ми свърши работа. 👎
Първата част (паста улица) е много забавна, но след това играта е доста неиграема, тъй като трябва да имате нелепо количество скъпоценни камъни за надстройки, така че определено ще трябва да купите скъпоценни камъни, ако искате да продължите да играете. Парти автобусът ви дава 2 скъпоценни камъни и след това трябва да изчакате 2 часа, за да го изпратите отново. Просто сериозен скок в количеството скъпоценни камъни, необходими за надстройки, ако те бяха малко по-справедливи с цената за надстройки, тогава това щеше да е игра с 4 звезди.
В началото изглеждаше добре, но много бързо става зависимо от скъпоценни камъни, само за да завършите нивата, надстройките започват да струват повече, отколкото печелите от игра, 3 или 4 пъти най-високото ви ниво на заплащане. Играта става заплащане... Микротранзакции, за да получите скъпоценни камъни за надграждане, за да можете да играете на следващото ниво...