Post by toiwealthvevoldio on Feb 23, 2022 9:24:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatut kulda ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
Ma ei oska öelda, kas see on hea mäng või mitte! Ahnus mind 5 minuti jooksul pidevalt reklaamide ja kõigi nende teiste mängude sunniviisilise demomänguga pommitada on aeglustunud.
Parandage mängu graafikat. See ongi probleem.
Tere, minu nimi on Jre'Lyn. Andsin mängule 3 tärni, sest see on äärmiselt hirmutav ja põnev, kuid reklaamid ilmuvad iga 13 sekundi järel ja see on tüütu, nii et palun parandage, ilusat päeva.
Halvim mäng üldse!!! See mäng ei vääri isegi ühtegi tähte...... kuvatakse nii palju reklaame. See on iga kord nii tüütu
See mäng on lõbus. Kuid mõnikord kardan ma alati, kui liha näeb mind, kuid reklaamid on tüütud, see ajab marru, vend, kas saate seda parandada, mitte enam reklaame teha... Sest ma annan hindeks 5, kui eemaldate reklaamid, kuid midagi on viga Parandage see tõesti ajab mind hull 😡
Hr, liha sea õudus ja uus mäng on fantastiline olla hea mäng on õudus ja uus, minu esimene kord aasta mängus härra parimate maailmas, liha
Ma armastan seda mängu väga, sellel on hea graafika, lugu on suurepärane ja see on suurepärane võistleja, kellele meeldib vanaema, keda lihtsalt vajab, ja tahaksin näha rohkem ruume ja pööningut 😁 rohkem esemeid ja puslesid, lõkse. Kui teha psühhopaat 2, oleks see hämmastav uue suurema asukohaga koos aia ja veel ühe psühhopaatide perekonnaliikmega. Suur tänu nende suurepäraste mängude eest ja nende tegemine võtab aega. Eepiline! 👍😀😉
Soovin, et oleks võimalus see uks ja salajane ala lukust avada, kui maja otsas käia tõeliste piltidega, kui oleks võimalus lugeda näiteks uudisteartiklit selle kohta, miks härra liha on selline, et lisada mõni lugu
Kõik on hästi, kuid edusammud kaovad, kui tuleb oluline kõne. Ja asjad jäid puudu. Parandage need probleemid.
See oli tore, kuid versioonis 1.9.3 Mr. Meat Levitate on nüüd alla laaditud versioon 1.9.4 või 2.0.0
Hea mäng, mulle meeldib see mäng väga, aga palun parandage mõned probleemid, see ajab mind tõmblema ja miks arendaja andis sahtli valiku, me ei leia köögikapi uksest ja sahtlitest ühte asja
ÄRGE Laadige alla, MITTE 4 TÄHTE MÄNGU. Vaata, teie mäng on nagu 2000. aastate alguse tasemekontrollid ja ma jään kõigega jänni. Kuidas see mäng sai 4 tärni, näitab teie tehtud robotikontode taset, et anda teile 5 tärni.
Nii palju reklaame teete meiega nalja, kuid mäng on nii hea
Mul hakkab väga kergesti igav. Mängul pole mõtet. See on tõesti raske ja imelik. Soovitan inimestele, kellele meeldib vanaema. Ma ei soovita seda inimestele, kellele vanaema ei meeldi. Graafika on ilmselt 3 tärni (minu arvates), mänguviis 3 tärni (minu arvates), nii et süžee on hea, kuid nimetus "Hr. Meat" pole samuti mõtet. Ta röövib 27-aastase tüdruku ja üritab teda ära süüa. Ja see on noorematele vaatajatele üsna graafiline. Nii et see on 2 tärni mäng
Mr. Meat: Комната ужасов Аркады rkan
Väga hea mäng, sest see mäng on väga õudne mäng ja selle olemus on nii hämmastav, see mäng töötab väga hästi👍 mitte rippuma ja siga 🐷 oli ka hämmastav ja hull. Kõik asjad ja igasugune väljendus on samuti hämmastav. Ma armastan seda mängu nii väga
Mr Meat: Horror Escape Room Arkádové btco
Mängu on lihtne lõpetada, kuid sellel on mängu ajal 10 või enam reklaami. Ka teie teised mängud on lahedad nagu kuri nunn ja Ice Scream. Ja ma ootan Ice Scream 4 ilmumiskuupäeva.
Ma ei anna sellele mängule 5 tärni, nii et graafika on nii madal, kuid mäng on hea
See on esimene kord, kui pean kurtma reklaami paigutuse üle, kuid see on imelik, seal on ka tundlikkuse asi, et muudame tundlikkust, kuid see ei tööta, nii et mis mõtet on seda mängus hoida, ka graafika pole vanaemaga võrreldes midagi , granny 2 ja muud õudusmängud (need on mu lemmikud õudusmängud). Leidsin selle mängu õudusmängude jaoks alla keskmise.
See mäng pole halb, kuid see pole hea 3-aastastele pepolidele, sest see on nende jaoks liiga hirmutav
See mäng on valgustatud nagu vend, mul on sõrmed ja pöial on sinu jaoks hea töö, ma tõesti soovitan seda mängu, kui teil on aega, sest on aeg tappa 1 tund täidab kümme sekundit, kui ma pole mängu lõpetanud, kuid lihtsalt tean, millal ma selle kommentaari teen, on see erinev, kuid see on kõik, mis mul seni öelda on
Mäng on tõesti tore, kuigi selle värskendused on arusaadavad, kuid mõned vead tuleks parandada, loodan, et see parandatakse ...:-):-
See mäng on suurepärane. Tehniliselt on iga Kerpleiani mäng suurepärane ja nad näevad alati nii palju vaeva. Ainus probleem on see, et inimesed kurdavad reklaamide üle, nende peatamiseks on lahendus, milleks on Interneti väljalülitamine. Üldiselt on see mäng hirmutav ja suurepärane. Soovitage, et saaksite selle hea hirmutamiseks, võib-olla teised Kerpleiani loodud mängud.
Väga aeglane mäng, mingeid juhiseid mängus pole
Miks sa saadad kuulutuse iga 5 sekundi järel.Sa peaksid saatma maksimaalselt 2 minuti pärast
Õudne mäng ei saanud isegi relvast tulistada, palju reklaame. Mängige granny ja granny 2, palju parem mäng ja peaaegu üldse reklaame.
Age mäng
see oli hea mäng, kuid härra liha ei kõnni väga kiiresti. palun andke rohkem huvitavaid mänge
See on igav ja sama asi ja seal on palju reklaame ja kui reklaam mängib mängu, ei pea see tüütuks ja ma vihkan seda.😕
Mäng on ok, kuid ma arvan, et maja on liiga väike, et teie JA härra Liha ära mahutaks, kuid see on õiglane. võite lisada maja ümber mõned salajased alad
See mäng ei ole hea. Graafika on ok, kuid mäng pole huvitav. Asju on raske kätte saada ja te ei saa mõistatusi mõista ega lahendada. Aga üks asi, härra Liha on tõesti hirmutav...
Mulle meeldib see mäng. Kuid reklaamid on selles mängus suur probleem. Anna ainult kolm tärni vabandust
jookseb alati kokku ja viib mind avaekraanile. Pole mänguga rahul.
Mäng oleks suurepärane, kui poleks liiga palju reklaame. Tean, et reklaamid aitavad seda tasuta hoida, kuid arendajad on sellega liiale läinud. Pole oma aega väärt kliimavastase lõpu jaoks.
Mulle meeldib see mäng, kuid ainus asi, mis mulle selle juures ei meeldi, on see, et nagu sina ei saa, ma ei tea, kuidas sa saad ust avada, ma ei saa isegi poodi avada, see mäng on endiselt raske alla laadida ja asjad, aga ma arvan, et on peaaegu aeg, et on omamoodi lõbusad mängud, sest ma ei peaks ust avama, siis ma ei teinud seda, siis viskan selle 🔫 relva
See on väga hea mäng ja väga naljakas mäng. Härra liha näeb nii naljakas välja, et saan temaga ekstreemrežiimis ilma igasuguse hirmuta mängida. Jah, aga mõnikord, kui ta tuleb kõrvalt, siis mul on hirm. Kõik peaksid seda mängu mängima vähemalt ühe jaoks.
Annan 5 tärni, sest mulle meeldib see, kui WiFi välja lülitate ja saate harjutamisrežiimi kasutada, on seal n reklaami
See on hea mäng, kuid põhjus, miks ma panin sellele 3, on see, et kui ma prooviksin Mr.meati tulistada, see ei töötaks ja ta tapaks mind, ma armastan seda mängu, kuid parandage see palun.
See mäng oli nii hirmus, aga see mäng ei olnud üldse hirmutav, ma olin majas, ma läksin välja, aga iga uks on lukk külmunud, nii et ma kustutan selle, sellepärast annan sellele ühe punkti, see pole isegi päris võtmine nagu nõme, ma vihkan see mäng, kus sa saad seda mängu niikuinii mängida
Mulle meeldib õudusmäng ja Mr. Meat on väga õudusmäng
see mäng on tegelikult väga hea ja hoiab mu meeles asjadest. kuigi see on päris lõbus ja võib-olla parem kui vanaema, ei meeldi mulle väga, et seal on NII palju reklaame ja et see ei päästa teie mängu. ja ma tunnistan, et mul kulus minut, et leida uks, mida pidite tulistama. aga peale selle on see suurepärane mäng!!
See mäng on minu lemmik õudusmäng ja tänan, et hoidsite andmeside/wifi väljas ja saate härrale natukene lisada. Liha aitäh hüvasti. Ma unustasin, et olen inuk.
See on väga raske, nii et panin sisse ghost modi. Mulle meeldib see mäng Sellepärast laadisin alla ja andsin 3 tärni
Little Commander - WWII TD ยุทธศาสตร์ vuvt
Tore mäng. Ja selle peale on väga huvitav mõelda, et me võime võtta kummitusrežiimi ja siis ei näinud härra meid isegi. Nii kena. Selle juhtnupud on samuti head, graafika on nii lahe. Ja veel üks arvan, et me saame vihjesümboli alla tasuta vihjeid ja see on nii lahe. Soovitan kõigil inimestel, kes mõtlevad selle mängu alla laadida, nii et see, mida te kõik ootate, minge ja laadige see mäng alla.
Mr Meat: Horror Escape Room Arcade pugn
Mr Meat: Horror Escape Room Arkádové hfp
Ma laadisin mr meeti kolm korda alla, kuid see ei tööta korralikult, vana versioon on tulnud iga kord, kuid ma tahan mängida uut versiooni, kuid see ei saa uut versiooni näidata, see näitab iga kord vana versiooni.
Teistel ja minul oli sama probleem, kui ukse juurde jõuame, öeldakse, et kasutage ukse avamiseks püssi, kuid tulistada pole bottunit! selle tõttu ei saanud ma mängu mängida ja lõpuks kustutasin selle. palun paranda see ära!
See mäng on väga lihtne ja huvitav nagu ic scream, mulle meeldib see mäng 🤗🤗
Minu kogemus on selline, et andsin sellele viis tärni ⭐⭐⭐⭐⭐, kuid lõppude lõpuks on mul mahajäämus, ma ei leia sea mutanti. Olen sellest väga huvitatud, palun parandage see viga.