Post by toiwealthvevoldio on Feb 23, 2022 9:12:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja® ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja® IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код більше золота ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja® 2022 version ▞▞▞
Не завантажується або вилітає
Весело, але він дійсно повинен мати автономний режим.
Не дуже подобається багато займае
Fruit Ninja® 아케이드 nwi
Прикольно но так круто але поки на 4 зірок 5 трех ще трішки допрацювати
Гра постійно вилітає....
Напиши це 3 іграми хлопни 3 рази і під подушкою айфон
Це добре, але важко отримати нові леза
Slice fruit, don't slice bombs – that's all you need to know to get started with addictive Fruit Ninja action! No matter how you like to play,
Напишіть це трьом іграм хлопні три рази і під подушкою буде айфон
Не запускається
Люблю гру. Але гра на мить зависає, коли я нарізаю зірочку, виконую ціль або коли з’являється гранат. Будь ласка, виправте. Це змушує мене програвати або пропускати свої комбо. Грається на Samsung Galaxy S7 Edge.
Фруктова битва
Класна гра
Названо Програми- «шпигуни» на iPhone - GSMinfo
Гра просто супер! Огромне спасибо разработчикам
Простт це гра ЧУДОВА ПРОСТО 5😄😄😀
Тільеи лоли його загружають
Дуже довго грузити...(
іа ебал ваш ігри і она орала, мне понравилось
水果忍者® - 爽快切水果 街機 chjn
Якщо вам подобаються хитрі кнопки, які відтворюють і додають, що грають, незалежно від того, чи натискаєте ви пропустити, то ця гра для вас! Або ви можете просто зайти на YouTube і подивитися додавання.
The official fan page for Fruit Ninja, the most popular fruit-slicing game in the world!... ... It is currently available for Android. Fruit Ninja, profile
Ну так недуже
Працював чудово до сьогодні. Щоразу, коли я відкриваю програму, вона каже «нове оновлення, потрібно перезапустити». Я натискаю кнопку, вона закінчує завантаження, а потім вилітає. Будь ласка, виправте!
Самп тупарила гра яку я виділа -реп
Популярні ігри на IOS (iPhone і iPad): ігри з мультиплеер · Brawl Stars ... Ігри, в які можна грати удвох на iPhone і iPad, серед яких: Fruit Ninja,
Штатная Магнитола Toyota Prado 2018 + Android 10
Я купив слід бензопили за три долари, і зазвичай мені здається, що він виглядає гарно... але іноді він дуже глючить, навіть якщо я знімаю слід, наприклад, гра може замерзнути на короткий проміжок часу, а різання фруктів призводить до того, що стежка тремтлива...
Дозвольте мені розповісти вам, у чому проблема з цим: 1. Він занадто часто зависає до і після ігор. 2. Іноді виходить з ладу. 3. Навіщо робити події доступними раз на рік? Не має сенсу. Так ви втрачаєте гравців. Це принаймні робить його постійно доступним для людей для покупки після подій.
Гра мені не подобається фу не рекомендую
Напишіть це 3 іграм хлопніть 3 рази і під подушкою буде айфон
Хороша гра, але іноді зависає при завантаженні. Мені доводиться відступати й намагатися іноді три-чотири рази, перш ніж він завантажиться та відкриється. Перезавантаження телефону не допомагає.
Гра хороша, але чому досягнень не досягнуто, незважаючи на те, що ми набрали найменше 100 балів у грі?! У додатку google play показуються досягнення, але в грі я прив’язав обліковий запис google play, хоча цього не відбувається. Треба покращити це розробникам!!
Дуже весело, дуже задовольняє, але система лезів трохи тупа
дивовижна гра, чудова графіка, все добре, але потрібно позбутися реклами
напишіть це трьом іграм хлопніть 5 разів і під подушкою буде айфон
Хороша гра!!!😃😘😍😁😉
Кльва гра.але скучно
Fruit Ninja® Arcade bpof
Сама хужа гра .
Candies 'n Curses アーケード feqo