Post by toiwealthvevoldio on Feb 23, 2022 9:09:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ inseala multi bani ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter 2022 version ▞▞▞
Jocul începe să se înghețe după ce îl joc pentru o vreme. Trebuie să închid jocul, apoi să îl redeschid pentru a juca.
Puncte foarte putine. Enervant
La multe reclame și trebuie în mod constant, dar bule.
Întâmpinați probleme la achiziționarea pachetului de monede. Am 2 taxe recente pentru pachetele de monede și a citit plata cu succes, dar pachetele de monede nu au fost niciodată adăugate sau disponibile. Nu sunt mulțumit de asta Pentru că încă sunt taxat pentru ei!!
Distracție, dar prea multe reclame
versiunea mai veche
Bubble Shooter પઝલ dmem
Am fost un joc grozav la început, dar când am ajuns în runda 300, a devenit imposibil să câștig jocul, nu erau suficiente bile și apoi bilele pe care le primești sunt culori de care nu ai nevoie...
Joc grozav, îți testează abilitățile. Grafica este de bună calitate. Foarte plăcută.
Descărcați Bubble Shooter - Ultima Versiune 14.0.0 Pentru Android De Bubble Shooter - Bubble Shooter ™ Clasic este un Joc de Puzzle
Acesta este un joc foarte interesant și ușor
Acest joc este minunat, s-ar putea să te blochezi, dar nu durează o veșnicie să treci peste el. Joc distractiv, relaxant
Mingea nu merge întotdeauna acolo unde este indicată. Frustrat.
Jocul a fost *distractiv până când împinge să cumpere puncte pentru a trece de niveluri. Am jucat până la 3689, ultimul timp de aproximativ trei luni pentru a trece de nivelul și nu mai este distractiv, de fapt este frustrant dacă nu pot trece de nivelul 2 la provocare. Șters
Domnule, sunt un jucător vechi al acestui joc, am un nivel complet de 1647. Dar în următoarele doar 30 de bile pentru a finaliza nivelul, dar în 30 de bile nivelul nu este complet. Domnule, vă rog, dați-mi mai multe bile pentru a finaliza nivelul. Mulțumesc, altfel acest joc este fantastic și vă rog să-mi rezolvați problema.
Unul dintre jocurile mele preferate! cu siguranta ar fi 5 stele daca nu s-ar bloca CONSTANT. Incovenient minor, dar încă enervant.
Tară
Bubble Shooter פאזל uxrs
Distractiv, ușor de jucat, nu prea absorbant, așa că poți asculta un podcast în același timp.
cu excepția cazului în care vă place să vizionați reclame, nu vă deranjați să descărcați acest joc, este conceput pentru a nu vă permite să câștigați și pentru a termina cu tabla trebuie să vizionați atât de multe reclame încât au mai multe reclame și să puteți juca jocul
Este un joc distractiv, dar este prea încet
Bubble Pop - Bubble Shooter pentru Android | iOS ☝ gratuit această aplicație dezvoltată de Match 3 Fun Games ▷ În această versiune veche
Interesant. Bun pentru călătorii cu trenul și avionul când nu ai internet
super!!!
Bun joc de distragere a atenției.
O.K
Block Master for Minecraft PE Розваги emvt
este un joc bun să pierdeți timpul, dar nu vă așteptați să apară secvența potrivită de culori până când nu veți urmări suficiente adăugări după fiecare eșec. nu există nicio șansă reală să fie programat pentru a vă face să vizionați adăugările de destule ori înainte de a vă permite să progresați. Sunt la nivelul 550, așa că am văzut modelul
Un joc care te prinde repede
Îmi place foarte mult acest joc ❤❤❤ Mulțumesc ❤
Bubble Shooter פאזל rmx
Obisnuia sa iubea acest joc! Nu-ți plac modificările la bonusurile zilnice. În ultimul timp, când mă uit la un videoclip pentru bule suplimentare, jocul nu mai funcționează când este timpul să-mi dea bulele. Doar că nu o să-l mai joc.
Acest joc a fost bun, dar în runda de căutare au bule foarte mici.
Acest joc creează un fel de dependență. Este o modalitate ușoară de a trece timpul.
prea multe erori, prea multe reclame, ... îmi place jocul, dar nu primesc întotdeauna premii sau nu le pot folosi. foarte frustrant
O.K
Grozav