Post by toiwealthvevoldio on Feb 23, 2022 9:03:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju novac ▞▞▞
▞▞▞ Idle Arks: Build at Sea 2022 version ▞▞▞
Samo gledate oglase da biste nešto učinili. Nije baš neka igra. Ne birate gdje ćete smjestiti stvari ili kamo ćete ići. Samo gledate oglase da biste krenuli naprijed. Jedini razlog zašto to plaćam je prikupljanje bodova za tappytoons stripove. Kada dobijem sve bodove za plaćanje ovog smeća, deinstalirat ću ga.
Idle Arks: Build at Sea Santai lsn
Prvo, stvarno cijenim sav trud uložen u ovu igru. Moglo bi biti puno ugodnije. Evo zašto sam mu dao dvije zvjezdice. Postoji višak oglasa. Morate gledati reklame osim ako ne želite potrošiti dane na jedan dio ili 18 USD besplatno. Morate gledati reklame da biste postigli svoja postignuća i to mi je bilo odvratno. Malo sam uživao u igri, ali previše je fokusirana na zaradu što više novca i to malo otežava igranje.
Odlično je! Postoje samo 2 problema, ne možete izgraditi kako želite da izgleda i odvezati se na drugi otok, sav vaš trud oko izgradnje broda ostaje i morate početi ispočetka.
Još uvijek se čekaju nagrade za događaj dagon. Također, molimo razvojnog programera, uklonite potrebu da gledate oglas da biste iskoristili svako postignuće. Smisao postignuća je da nakon što ih dovršite dobivate nagradu, a ne da natjerate svoje igrače da skaču kroz dodatne obruče nakon ispunjavanja čistog uvjeta. Tvoja je jedina igra koju sam dosad igrao u kojoj igrači to moraju učiniti
Dobro napravljen idle rpg s fantastičnim umjetničkim stilom, brzom zanimljivom igrom i najbolje od svega bez ometajućih oglasa. Moj jedini prijedlog bi bio smanjenje cijene uklanjanja dodatka. Dobili biste više kupaca!
Cool igrica!! Volio bih kada biste mogli smanjiti prikaz kako biste bolje vidjeli svoj brod, ali grafika je nevjerojatna! A priča je slatka!
Voljela sam igru tbh i mogao sam se manje brinuti za reklame, a dečko sam je brusio od razine do razine za otprilike 2 dana, ja sam bio na egipatskoj igri s uključene 2 razine i imao sam puno toga što se moglo reći i tog istog dana sam uzeo break kao i obično i vratio se i rekao je razina jedan kao da je cijela moja igra resetirana. Lowkey zbunjen, ali nadam se da ćete ovo popraviti. pa sam morao deinstalirati 😂
Mogla bi biti zabavna igra da se oglas ne pojavljuje svakih 15 sekundi. Ada bi trebala biti neobavezna, a ne obavezna - i možda bih zapravo kupio opciju bez oglasa da je bila 5 dolara, a ne 17. Žao mi je dečki, znam da svi trebate platiti svojim programerima, ali ovo nije odgovor.
Idle Arks: Build at Sea Santai zuz
Sviđa mi se igra, ali može biti dosadna nakon nekog vremena
Ekstra
Igrica je extra
Ova igra je tako zabavna da je morate nabaviti.sada!!!!!!Ova igra je avantura i izlazak kada započnete igru vaš brod je prilično velik i kada dobijete prodaju i brod ide brzo, ići ćete brzo i na novi otok!!moraš ga nabaviti i kladim se da će ti se svidjeti.😃
Lijepo
Ovo je više igra "gledajte ovaj oglas da napreduje". Napredak bez oglasa je bolno spor jer postoji maksimalno 2 sata izvan mreže bez kupnje dodatnih sati. Morate čak i gledati oglase da biste dobili nagrade za ostvarena postignuća. Vaši mornari spavaju noću, ali možete pogledati oglas da to preskočite. Bonus zlata ima u izobilju, ali morate pogledati oglas da biste ga dobili. Dao sam dva dana, to mi je bilo dovoljno reklama.
Igra je počela dobro, ali sada se igra neće ni učitati, nemojte trošiti novac pokušavajući kupiti opcije bez oglasa jer kada stignete do konačnog otoka, isključit će se, izgubit ćete sav svoj napredak i više se ne može igrati
Želim da mi se ova igra jako sviđa. Svaki put kad dođem do točke da sam sretan, pojavi se oglas. Onda, nakon što sam već pomalo frustriran, pojavljuje se DRUGI oglas.Ne bih deinstalirao ovu igru da nije bilo mnogo reklama, ali jednostavno je nemoguće uživati kada vas stalno ometaju.
Nije loša igra. To je sjajan način da ubijete vrijeme. Ali, reklame su smiješne. Nakon svake 2. do 3. nadogradnje za splav, bio je oglas. Ali, došao sam do 5. poglavlja, vjerujem, kada se aplikacija zamrznula. Ponovo sam pokrenuo telefon i ponovo ga otvorio kako bih otkrio da više ne mogu napredovati. Likovi se ne pojavljuju, nema nikakvih aninala koje imam, ništa. Zaista uživam u ovoj igri i rado bih ocijenio više od 2, ali kako je sada, teško da vrijedi 2 zvjezdice.
To je stvarno ZABAVNA igra kada ste na bordu i ne znate što učiniti igrati ovu igru. Plaćao sam ovu igru već sat vremena i radim jako dobro, već imam tri čovjeka u svom timu, tako da ako ste na bordu, uzmite ovu igru, nikada više nećete dobiti igru kada budete imali ovu igru, tako da morate dobiti ovu igra vjerujte mi da je NAJBOLJA na svijetu nabavite to sada samo učinite SADA nikad
NEMOJTE PLAĆATI OVU IGRU!!!!! Ja sam tip osobe u kojoj, ako je igra zabavna, uplatit ću nešto novca, to je put za programere. Ne vjerujem da je 17,99 koje sam platio za ovu igru isplatilo, pogotovo jer je uklanjanje reklama u osnovi razbilo igru. Sav izazov je nestao, napredovanje je bilo prebrzo, a sada sam na njihovom ekranu "poglavlje 5: nastavak" i igra je potpuno nemoguća za igranje. Ništa ne odgovara i potpuna je glupost. Igra je hvatanje novca. Nemoj se truditi.
Zabavno je
Domino Smash Arkade oduy
To je dobro osmišljena igra s jedinstvenim konceptom. Jedini problem koji imam je što je jako teško doći do resursa i bez gledanja reklama igra se ponekad ne može igrati po nekoliko dana. Promijenite ovo molim vas??
Ova igra je samo još jedan simulator oglasa. Igra je dobra, ali morate gledati toliko reklama da biste nešto učinili. U drugom sam dijelu igre i pogledao sam već 60 reklama. Ako platite za pobjedu, igra prolazi u tren oka. Ne preporučujem igrati ovu igru, osim ako ne želite gledati gomilu reklama.
Idle Arks: Build at Sea פנאי wkq
Idle Arks: Build at Sea Įprastos temos grm
Sviđa mi se ova igra. Zabavno je. Najbolja stvar je što je poput splava, ali animirani i bez morskog psa. Kao Raft i Minecraft zajedno. Odlično je. Nastavi s dobrim radom!
Cool Poslano
Igra je zabavna 😀
tako je cool
Mnogima ada igram 1h i MORAM gledati 56min reklame. (Nije šala, izračunao sam da je stvarno 56 minuta oglasa u 1 h igre)
Iznenađujuće, nema toliko reklama koliko biste mislili za ovu igru, a to je samo petica, ali je također brza. Animacije nisu najbolje ali je ipak dobra igra!!
Fc
Izvrsna igra za igranje dok gledate TV ili neku drugu aktivnost koja oduzima puno vremena, ali događaji su ono čemu se veselim. 😊 Ipak, tek sam nakon tjedan dana stigla do 8. poglavlja i čekam novi sadržaj. To je nakon što dođete do poglavlja 4 i morate ponovno pokrenuti. Malo razočaran jer nema priče i samo putujte od otoka do otoka i birajte nasumične članove posade. 🙄 Savjet za bitke tijekom događaja, tapkajte neprijatelje tijekom bitaka kako biste brže uništili zdravlje. Od tada nisam izgubio bitku.
Možda mi nešto nedostaje, ali ovo je možda najdosadnija igra koju sam ikad igrao... samo 2 stvari za napraviti. Pričekajte satima da skupite malo drva ili gledajte beskrajni niz oglasa... nije igra za mene. Možda dalje postaje bolje, ali... nakon 3 faze karte, jednostavno više ne mogu gubiti vrijeme
Prilično dosadno (poprilično dosadno)
Stalno mi blokira što da učinim da rabim monitel?napišite mi molim vas!