(Android/iOS) Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game krāpj ģeneratora žetonus
Feb 6, 2022 5:46:15 GMT
Post by sponesluegripul on Feb 6, 2022 5:46:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj ģeneratora žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game 2022 version ▞▞▞
Šausmīgi mani lika atgriezties pirmajā līmenī katru reizi, kad pabeidzu spēli vai sāku spēli
Jautra spēle, bet tik daudz reklāmu
Pagaidām tā ir ļoti jauka spēle, kas liek jums domāt par to, ko darīsit tālāk, tai ir jaukas krāsas, kas man patīk man patīk spēles ar jaukām krāsām, reklāmu var būt tikai nedaudz mazāk, bet tā ir labi
Patīk šī spēle, tā ir lieliska
Spēle ir patiešām laba, taču tā aizmirst notīrītos līmeņus un atgriež mani atpakaļ. Kad es uzlaboju savu virtuvi, nākamreiz, kad atveru spēli, lai spēlētu monētas vairs nav tur, ko izmantoju, bet trūkst aprīkojuma, un man atkal ir jāsavāc monētu slots, lai to atjauninātu. Lūdzu, izlabojiet to.
Super mīļš
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulaatio edms
Šī spēle ir ļoti laba, bet es spēlēju līdz 10. līmenim, un tā pat neatvērsies līdz 11. līmenim. Vai es velti izniekoju savus datus, tagad esmu tik dusmīga😠😠😠😠
Tā izrāde satriec un patīkama spēle
Jauka spēle
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulación ftt
Man ļoti patīk šī spēle, bet........ Dažreiz mēs nevaram pabeigt līmeni un nav arī citas iespējas uzvarēt.... Tāpēc lūdzu salabot to visu, kas man patika un pat notikumu ir maz, bet grūtāk, bet patīk😊😊😊
Es ienīstu šo spēli, jo mēģinu instalēt šo spēli piecas reizes, un tā neienāca manā tālrunī. Es ienīstu šo spēli tik ļoti, ka es to ienīstu
Šeit ir tikai iesācējs, kurš joprojām pēta spēli.
Talking Ginger 2 Divertisment qgyo
Cik šī spēle ir vislabākā
Šī man ļoti patīk vislabāk no visām gatavošanas spēlēm, ko esmu izmēģinājis. Ikvienam vajadzētu to izmēģināt
Wueg9ye
Man patika šī spēle, līdz es nevarēju doties uz jaunu piedzīvojumu pēc 115, es biju tik sarūgtināts, ka beidzu uinstallinv, lūdzu, izlabojiet šo un atjauniniet
Ēdiens
Spēle gāja labi līdz šim. Spēlei ir tik daudz kļūdu. Papildu spēles, piemēram, pārtikas kravas automašīnas izaicinājums, tas vispār nedarbojas. Pēc līmeņu pabeigšanas tiek pievienotas tikai 100 monētas, pat ja laimējāt 1000 monētas, savukārt iepriekš kopējais nopelnīto monētu skaits tika pievienots esošajām monētām. Mēģināja arī atjaunināt. Nedarbojas. Jebkurā gadījumā deva 2 zvaigznes, jo spēlēja līdz 50 līmeņiem un baudīja līdz tam.
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulatie nuqy
Šī ir labākā restorāna spēle, ko jebkad esmu mēģinājusi! Tik daudz veidu, kā nopelnīt dimantus bez maksas! Līmeņi ir izaicinoši, bet ne pārāk grūti. Lielisks darbs!
Kāpēc gan nepārstāt apgrūtināt šīs MF spēles?
Šī spēle ir veste, neinstalējiet šo spēli OK
Man ļoti patīk, ka jūs varat iegūt vēl 10 sekundes vai vairāk klientu, nezaudējot pagriezienu, taču man riebjas tas, ka, pieskaroties kaut kam vairāk nekā vienu reizi, jūs zaudējat savu kārtu. Tas ir smieklīgi. Lūdzu, izlabojiet to. Sānu aizpildīšana aizņem uz visiem laikiem, tāpēc, ja pieskarsieties tai iepriekš, t.i., aizpildiet visas 3, spēle beidzas. Un, tad, ja jūs gaidāt, tad jūs zaudējat klientu, un spēle beidzas. Es domāju, ka pēdējā laikā esat mainījis noteikumus, un spēle kļūst arvien kaitinošāka. 6.1.2021....Atinstalēta. Labojiet savu spēli.
Tā ir jauka spēle 👍
Vienmēr sasalst pēc līmeņa pabeigšanas, tad es zaudēju dzīvību. Jau daudzas reizes. Tik skumji.
Spēle bija tik laba..bet kāpēc 3.valsts nevar būt atvērta?pat izejot telefons uzkaras..lūdzu izlabojiet to🙏.paldies😍
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulacijske igre rjk
Godīgi sakot, viena no visnelabvēlīgākajām reklāmām spēlei, ko esmu redzējis. Bērni tos spēlē. Ļoti ļoti nelaimīgs!
Es piešķiršu 5 zvaigznes, kad saņemšu atslēgu, lai nokārtotu līmeņus. Esmu veicis visus 45 līmeņus 3 reizes un ieguvu tikai 44 atslēgas. Man vajag vienu atslēgu, bet tā nekur nav redzama. Lūdzu, izlabojiet šo.
Nevar iegūt dimantus, jo reklāmas nedarbojas ļoti nomāktas, tāpēc nevar spēlēt
Pagaidām lieliska spēle. Mana vienīgā sūdzība būtu tāda, ka jums ir vairākas reizes jānospiež lietas, pirms tā reaģē.
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulaatio edms
Šī ir pārsteidzoša ēdiena gatavošanas spēle🌹 Tas liek man vēl vairāk mīlēt gatavošanu❤️
Smieklīgi daudz pievienoju starp katru piegājienu.. un ne tikai 1 pievienošana, nah, vismaz 2 pievienojumi. Es zinu, ka tas ir freemium, bet tas nav tikai kaitinošs.
Lietojumprogramma darbojas 30. līmenī. Man ir vajadzīgs vēl viens klients, un tā man nevienu nedos. Izņemot to, es to novērtētu ar 5
Šī ir lieliska spēle, taču VEIDS uz daudzām reklāmām. Šajā spēlē ir visvairāk reklāmu, ko esmu redzējis. Jāuzlabo!!
Jauki spēlēt izaicinājumu, cik ātri es varu to paveikt.
Kāds ir atjauninājums, kas ir pieejams 21. martā....joprojām jauns spēles līmenis nav atjaunināts vai instalēts... vai darīt to, kas jauns pirms 2 dienām? Nav uzlabojumu pat marta vidus nedēļas atjauninājumā... kad es varu sagaidīt jauno līmeni, lūdzu... ir sasodīti garlaicīgi spēlēt esošajās valstīs un līmenī 😴
Super spēle
Spēle ir jautra, bet es ienīstu, ka nav pietiekami daudz klientu un beidzas laiks, un viņi liek jums skatīties reklāmu uz 10 papildu sekundēm. Viņiem vajadzētu likt jums skatīties reklāmas par kaut ko vērtīgāku nekā tikai 10 sek. Tas vienkārši ir pārāk daudz reklāmu skatīšanās
Pārāk daudz reklāmu
Cooking Family : Madness Restaurant Food Game Simulatie nuqy
Pēc jaunināšanas tas vienmēr izslēdzas.