Post by sponesluegripul on Feb 6, 2022 5:34:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι κωδικοί αυξάνουν πόντους ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
SpongeBob: Krusty Cook-Off Nezahtjevne igre pqg
네모바지 스폰지밥 : 집게리아 요리 콘테스트 캐주얼 게임 yrb
Cat Dog Magic Tiles Muzika fxay
Spoty bet apk ΔΧΕ Λήψη για Android
Το αγαπώ!!!!!!!
Ηταν πολυ ωραια να παιζω αυτο το παιχνιδι πρεπει να εχεις πολυ αυτοσυγκεντρωση!!+😎😎😎
Ήταν μια καλή εφαρμογή, αν και μου άρεσε πολύ, αλλά ελπίζω στην επόμενη ενημέρωση να υπάρχουν διαφημίσεις όπου θα μπορούμε να παρακολουθούμε προσθήκες για να βγάλουμε κάποια εισιτήρια κ.λπ.
The Best Squid Game-inspired Titles You Can Play on Android Today preview image ... Spongebob: Krusty Cook-Off! Διάβασε · Types of Girl Games preview image
Είναι πολύ καλό παιχνίδι. Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω φαγητά.Μπράβο σε αυτόν που το έφτιαξε.!!!!!!!!😀😀😀😀😀😀😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😁😁🦄🦄🦄🦄
Is Fortnite Really Safe for Kids? Άρθρο - MMO Square
Πολλές δυσλειτουργίες, διαφημίσεις που δεν μπορώ να παραλείψω που με αναγκάζουν να φύγω από το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει το πρόβλημα, αλλά έχω παρατηρήσει αρκετές φορές ότι θα έχω Χ χρηματικό ποσό, μετά θα φύγω από το παιχνίδι ή θα δω μια διαφήμιση και όταν επιστρέψω έχω λιγότερα χρήματα, μερικές φορές χιλιάδες νομίσματα λιγότερα. Αυτό είναι πραγματικά εκνευριστικό.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Nezahtjevne igre pqg
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν 2 προβλήματα 1. Μερικές φορές κολλάει 2. Όταν το παιχνίδι φορτώνει πάρα πολύ, θα κλειδώσει η οθόνη
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, μου αρέσει να το παίζω! Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι εύχομαι να μην χρειάζεται να αγοράζω τους πολύτιμους λίθους τόσο συχνά για να προχωρήσω στο παιχνίδι. Θα ήταν ωραίο είτε τα γεγονότα έδιναν τη θέση τους πάνω από 10-15 πολύτιμους λίθους ή αν αφού ολοκληρώσετε τους στόχους αποκτήσετε πολύ περισσότερα πετράδια. Θα έλεγα ότι μεταξύ 40-60 πολύτιμων λίθων είναι πολύ καλύτερα λαμβάνοντας υπόψη πόσο γρήγορα τα περνάτε στο παιχνίδι. Εκτός από αυτό το υπέροχο παιχνίδι!
Χάλι
Πολύ καλό και διασκεδαστικό παιχνίδι με φοβερό animation. Το λατρεύω ❤️. Το μόνο κακό είναι ότι κολλάει μερικές φορές
Μου άρεσε το παιχνίδι μέχρι στιγμής, έφτασε στο Krusty Krab και το παιχνίδι απλώς αρνείται να λειτουργήσει. Τι χάσιμο του χρόνου μου.
Πολύ διασκεδαστικό μπορεί επίσης να παίξει με έναν φίλο, αν χωρίσετε τα πράγματα
Πολύ απογοητευτικό. Φτάνεις σε ένα ορισμένο σημείο και ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσεις τα power ups ή φαίνεται έτσι. Πατάτε στο αντικείμενο και δεν αναγνωρίζετε ότι πατήσατε εκεί. Πας να στείλεις το φαγητό και μετά από ένα δευτερόλεπτο αποστολής ενός αντικειμένου, ο πελάτης τρελαίνεται και φεύγει (σαν την πραγματική ζωή). Αρκετά αξιοπρεπές παιχνίδι αλλά αδύνατο μετά από ένα ορισμένο σημείο.
Τελειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλύτερο και καλό για παιδιά
Εκεί η συνολική εμπειρία είναι μεγάλη. Τα μόνα μου παράπονα είναι η εξάρτηση από τις αναβαθμίσεις για την πρόοδο που απαιτούν διαμάντια, τα οποία διανέμονται πολύ αργά, και η επιλογή της χρήσης τριπλού αγγίγματος για τον σκουπίδια ενός αντικειμένου. Το πρώτο μπορεί να δικαιολογηθεί καθώς είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, αλλά το δεύτερο οδήγησε μόνο σε τυχαία αποτυχία επιπέδου καθώς προσπαθώ να πατήσω γρήγορα ένα στοιχείο που έχει κατασκευαστεί λανθασμένα κατά λάθος. Αλλάξτε το σε ένα στοιχείο ελέγχου μεταφοράς και το πρόβλημα εξαφανίζεται
Είναι διασκεδαστικό, αλλά είναι πολύ ακριβό να παίζεις. Έχω ξοδέψει 10 δολάρια σε αυτό μέχρι στιγμής και δεν πήγε πολύ μακριά. Είχα δωροκάρτες για να ξοδέψω, οπότε δεν με πείραζε, αλλά το να χρειαζόμουν να χρησιμοποιήσω πραγματικά σκληρά χρήματα για τη διάρκεια του παιχνιδιού θα ήταν τουλάχιστον απογοητευτικό
Αυτό το παιχνίδι είναι πιο διασκεδαστικό από οποιοδήποτε παιχνίδι
Αν σας αρέσει η μαγειρική που σας αρέσουν και αυτό πολύ πάντως για μένα είναι μια χαρά αλλά δεν έχει να κάνει που είναι ο Μπομπ στο παιχνίδι μπορεί να είναι όποιος θέλει απλά έχει να κάνει με τον Μπομπ και δεν έχει καμία σημασία αυταααα
SpongeBob: Krusty Cook-Off Опуштене nyda
Είμαι τόσο λυπημένος......Έχω επενδύσει τόσο πολύ χρόνο και λίγα δολάρια σε αυτό το κατά τα άλλα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ παιχνίδι, αλλά η νέα ενημέρωση το κατέστρεψε...δεν μπορώ να συνδεθώ..δεν μπορώ να ενημερώσω πλήρως. ..τέτοιο τράβηγμα
4 Games Where Your Horse is Your Closest Companion
Είναι μια εξαιρετική εμπειρία να παίζεις είναι τόσο διασκεδαστικό και με κρατά απασχολημένο και μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Μόνο κατά ένα μέρος κοστίζει πάρα πολύ για να παίξετε υψηλά επίπεδα. Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι εύχομαι να υπήρχε ένας τρόπος να πληρώσω για το παιχνίδι με τρύπα και να μπορούσα να παίξω όλα τα επίπεδα δωρεάν.
Διαθέσιμο για Nintendo Switch το SpongeBob: Krusty Cook-Off Extra Krusty Edition (trailer) - diathesimo gia Nintendo Switch to SpongeBob: Krusty Cook-Off
Πάρα πολλές διαφημίσεις...και ενώ έχει δύσκολες πίστες, ακόμα κι αν καταφέρω να κερδίσω την επόμενη φορά που ανοίγω με πάει 2-3 πίστες πίσω!! Έλεος...
Κάποιες φορές κολλάει λίγο πολύ καλό όμως
Είναι ένα αρκετά αξιοπρεπές παιχνίδι, μερικές φορές πρέπει να κλείσω την εφαρμογή και να την επανεκκινήσω αφού τελειώσω ένα επίπεδο, αλλά εξακολουθώ να έχω την πρόοδο για το επίπεδο. Τα επιτεύγματα είναι λίγο προκλητικά, έχω ξεκλειδώσει τα πάντα στο stand pancake και λέει ότι δεν το έχω κάνει. Και αν πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσουμε πολύτιμους λίθους για να ξεκλειδώσετε πράγματα, τότε δεν θα πρέπει να υπάρχει χρόνος αναμονής. Καλή ιστορία, υπέροχα γραφικά, θα μπορούσα να δω περισσότερες δυνατότητες με αυτό το παιχνίδι.
Πολύ καλό παιχνίδι
Θα περιμένατε ποιότητα, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι μόνο για να βγάλουν χρήματα. Στην αρχή είναι καλό και μετά ξαφνικά το παιχνίδι δεν μπορεί να παιχτεί. Αυτό το παιχνίδι δεν αξίζει τα λεφτά μου. Θα πρέπει να είναι δωρεάν
Είναι διασκεδαστικό και δεν μπορεί να σταματήσει
Πραγματικά καλό παιχνίδι! Διασκεδάζω πολύ σε αυτό το παιχνίδι! Όλοι πρέπει να το δοκιμάσουν!
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι
네모바지 스폰지밥 : 집게리아 요리 콘테스트 캐주얼 게임 yrb
Είναι ωραίο παιχνίδι είναι τέλειο❤💎
Συναρπαστική διασκέδαση και χρονοβόρα
Το ίδιο το gameplay είναι υπέροχο. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά και μου αρέσει η ιδέα. Το πρόβλημα που είχα ήταν η εξέλιξη. Πρέπει πραγματικά να πληρώσετε χρήματα για πολύτιμους λίθους εάν θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι. Οι αναβαθμίσεις παίρνουν πολύ χρόνο και δεν μπορούσα να προχωρήσω στις ιστορίες γιατί θέλουν χρήματα και πετράδια για αναβαθμίσεις! Είναι κρίμα όταν σε μπλοκάρει ένα paywall.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Опуштене nyda
Λατρεύω τον sponge bob, μακάρι τα κινούμενα σχέδια με τα πόδια και άλλα κινούμενα σχέδια να ήταν καλύτερα. Φοβερή δουλειά όμως! Λατρεύω αυτό το παιχνίδι!
Καλό παιχνίδι γιατί δεν υπάρχουν διαφημίσεις
είναι πολύ ωραίο και ο μόνος μου σεφ είναι ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ακόμα και ο δύσκολος είναι εύκολος, συνιστώ να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι
Λίστα βιντεοπαιχνιδιών Ο Μπομπ Σφουγγαράκης μετακομίζει! ήταν μια εφαρμογή δημιουργίας πόλης SpongeBob SquarePants που έδινε τη δυνατότητα να βιώσει κανείς
Το παιχνίδι αποχυμώνει τα πετράδια σας ακόμα κι αν εξυπηρετείτε τους πελάτες πολύ αποτελεσματικά. Είναι απλώς ένα παιχνίδι αρπαγής μετρητών μην παίζετε.