Post by sponesluegripul on Feb 6, 2022 5:31:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hidden Hotel: Miami Mystery IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné žetóny ▞▞▞
▞▞▞ Hidden Hotel: Miami Mystery 2022 version ▞▞▞
Hra bola super až po poslednú aktualizáciu. Od vtedy nejde v offline režime. Ak sa to nezmení budem ju odinštalovať...
Hidden Hotel:Gioco del Mistero Avventura frim
Za výhru zaplatíte super double a Triple za veľmi krátky čas
Docela roztomilé Získanie hviezd trvá príliš dlho. Nepáči sa mi má 3 až 4 položky na ľavej strane na míňanie peňazí. Dajme si len 1, dobrý smútok
Milujem túto hru, minul som na ňu pár dolárov, ale keďže sa energia zmenila na 60, je to úplne na hovno!!! Musíte čakať večnosť, aby ste získali dostatok energie na hranie raz, od svojich spoluhráčov môžete dostať iba 25! Myslím si, že spoluhráči by mali vedieť poslať tých 60 a mali by vedieť poslať energiu viackrát!!! Hra bude čoskoro vymazaná!
cdn.thingiverse.com/assets/b6/2a/06/fc/99/Secret-files-3-patch-fr.html ... cdn.thingiverse.com/assets/67/51/32/6b/65/Fxguru-unlock-code-apk-
páči sa mi táto hra. Nepáči sa mi však, že získanie 1 hviezdičky trvá večnosť. keď hráte a získate iba 6 bodov, zoberie vám to všetku energiu a potom nejaké, aby ste získali hviezdu, aby ste mohli splniť úlohu... tak dlhé čakanie vás nudí. Páčia sa mi scény so skrytými predmetmi. ak by ste mohli vyriešiť problém s hviezdičkou, ohodnotil by som to 5 hviezdičkami. Pravdepodobne prestanem hrať, ak to bude trvať večnosť, kým zaplním hviezdu.
... 0.3 stiahnut.sk/tag/ccleaner-android-free-download 0.3 ... 0.3 stiahnut.sk/tag/magic-hra-puzzle-quest-pre-iphone-na-stiahnutie-zadarmo
Výborná hra👌 obrazovky na hľadanie predmetov sa menia, takže hra nie je jednotvárna Skvelá hra👌obrazovky na vyhľadávanie vecí sa neustále menia, takže hra nie je monotónna
Milujte túto hru. Áno, je to náročné, ale hry by mali byť náročné. Ak chcete dosiahnuť lepšie skóre s dvojitým a trojnásobným skóre, uložte si svojich „pomocníkov“. Pridanie 30 sekúnd alebo nájdi 3 je veľmi užitočné pri pretekaní rýchlosťou svetla. Tiež neskáčte z miestnosti do miestnosti. Pracujte na jednom naraz. Váš mozog sa v tejto izbovej skladačke zlepšuje a zlepšuje a vy zvládnete aj náročnejšie kolá. Milujem túto hru a prajem si, aby takých bolo viac.
Táto hra sa vám páči, kým nebudete potrebovať hodiny na každé vyhľadávanie. Hneď ako som videl, ako moja maximálna energia stúpa, vedel som, že sa deje niečo záludné. Nemýlil som sa. Teraz som skončil s hraním, rovnako ako som prestal hrať iné podobné hry. Existuje toľko rovnakých hier, ktoré si spoločnosti musia uvedomiť, že nie sme odhodlaní a jednoducho prejdú na ďalšiu.
zatiaľ je to veľmi príjemné. ak ma to bude nudiť, odinštalujem. Som z hry veľmi sklamaný. Veľmi obmedzené šance na získanie hviezd, pretože objekty sa zakaždým pohybujú. Na hru som minul príliš veľa peňazí. Sústredím sa len na Criminal Case...aspoň táto hra vám dáva slušnú šancu posunúť sa vpred. Nehýbe objektmi pri každom prehrávaní scény.
Ja som si to trochu zahrala a vôbec to nie je ako v reklame... Musím si tie hviezdy zarobiť... Nie, ďakujem. Je to blbosť...
Dobrý deň...táto hra je super, no prestala fungovať a nechce ju ďalej načítať...
Kedysi som túto hru miloval, ale od aktualizácií sa už nemôžem zúčastňovať iných podujatí. Zakaždým, keď sa ich pokúsim otvoriť, som úplne vyradený z hry. Bezvýsledne som hlásil svoje problémy. Dokonca som to aktualizoval, ako navrhli, a stále som mal rovnaký problém. V tablete mám dostatok pamäte, takže to nie je problém. Môžem ísť 12+ hodín bez hrania a prihlásiť sa do hry len preto, aby som videl, že mám 14 energie, keď by to malo byť max. Bohužiaľ prejdem na iné hry.
Dobrá hra
Už skoro rok nemôžem hrať. Hra sa nenačíta. Aktualizoval som, znova stiahol, vymazal vyrovnávaciu pamäť atď. 🤷
Hello Neighbor Περιπέτεια egj
17.8.21. Do prevzatia sklopného bodu som vkladal veľké nádeje. Žiaľ, je to márne. Ak by som túto hru mohol ohodnotiť bez hviezdičiek, urobil by som to. Som tak unavený zo šialených problémov s touto hrou. Zaberá mi príliš veľa času a unáša môj telefón. Nedovolí mi, aby som vám zavolal alebo niekedy dokonca dostal SMS. Dajte mi vedieť, či a kedy to vyriešia. Dovtedy som hotový. 30.5.21 Vidím, že aplikácie pre veľryby boli vykúpené.
Naozaj zábavné, ale ani zďaleka to nedáva dostatok času na hranie za deň.
Obec OSUSKďż˝ - OSUSKÉ
Páči sa mi, že sa načítava rýchlo a hádanky sú polotvrdé, pretože nie sú na sto percent rovnaké. Výber dekorácií je hrozný. Dal by som tomu 5 hviezdičiek, ale stále mi to vadí. Hrám hru a potom sa mi to zavrie, takže strácam energiu a hviezdu, ktorú by som dostal. Ak sa to bude opakovať, odstránim to.
Hrám už 2 mesiace! Prosím, NEPRÍDAJTE reklamy do tejto hry! To je to, čo vás odlišuje od ostatných hier. Milujem transparentnosť úrovní/miestností tejto hry. Vidím, ako ďaleko som sa dostal a na aké témy a miestnosti sa môžem tešiť. Nie som veľkým fanúšikom 2 alebo 3 úrovní tvrdého režimu (malé dievča) uprostred scény. Väčšinu svojich odmien míňam na to, aby som porazil každú jej scénu :/ Tiež prečo toľko úsilia naplniť hviezdu tak málo ? Naplniť hviezdu trvá príliš dlho.
Bola to skvelá hra, ale po aktualizáciách zostáva 97% času zmrazená. Páčilo sa mi to, ale dnes ho odinštalujem. Neefektívnosť je mrhaním skvelého nápadu.
PK XD - Explore and Play with your Friends! Bermuda Adventures: Island Farm Games · Puppy Dinosaur Patrol · Seekers Notes: Hidden Mystery · Hidden Hotel: Miami
Je to super hra. Učím sa pri tom anglicky ale ak neviem nejaké slovíčko zaberá to hrozne času. Preto apelujem na dokončiť aby pridali český alebo slovenský jazyk 🙏
je to zábavná hra. spotreba energie je trochu rýchla. Teraz, aby som mohol hrať, musím odinštalovať a znova nainštalovať, aby som mohol hrať, a to funguje iba v tretine času😡😡😡😡
Sú vidorne prosím pokracovať
Naozaj si užívam hru, ale keď som sa prvýkrát dostal na scénu v reštaurácii, nenačítava sa.
Dostala som sa k akvariu po 5 leveli a hra sa mi zasekla a uz mi nejde dalej zapnut! 😡
OBEC PRUSY :: Oficialne stranky obce :: Trenciansky kraj
Naozaj zábavná hra. Trochu ako Gardenscapes, ale chladnejšie, pretože jeho hľadanie a hľadanie. Pokrok je celkom jednoduchý, ale postupne sa stáva náročnejším a vyžaduje si viac energie na naplnenie hviezd. zatiaľ sme si všimli len jednu závadu, v kuchyni bude tuniaková konzerva niekedy za šalátom v dreze, kde ju doslova nevidíte. mali by to opraviť. Inak je to naozaj zábavná hra, rozhodne stojí za stiahnutie.
Myslím, že táto hra je jedna z mojich obľúbených. Mám rád tieto typy hier, v ktorých musíte stavať/renovovať, ale predchádzajúce hry boli zlé, pretože ak by ste nedokázali dokončiť úroveň, museli by ste nakoniec minúť peniaze. Avšak, tu? Bez ohľadu na to, budete môcť dokončiť úroveň bez míňania peňazí. To je to, čo na tom milujem. Tiež sa mi páči dej a obrovské množstvo detailov vložených do každého dizajnu.
Aj vam seka nacitavanie zivotov alebo ako to nazvat? Od vcera inac bola super
Hra sa mi veľmi páči..mal som problém s plnením úloh. Bolo to opravené. Skúšal som posielať e-maily niekoľkokrát rôznymi spôsobmi a zakaždým som dostal chybovú správu. Myslím, že sa niečo deje s MOJIM e-mailom, pretože som poslal e-mail niekomu, kto nesúvisí s týmto problémom, ktorý zlyhal. V každom prípade..Môj problém bol vyriešený! Ďakujem!
Milujem túto hru, ale moja najväčšia sťažnosť je, že vás stála 15 energetických bodov a bez ohľadu na to, ako rýchlo dokončíte scénu, získate iba 8-16% hviezdy. Iba 110 energetických bodov nestačí na získanie jednej hviezdy týmto tempom. Milujem príbehovú líniu a renovácie, ale toto je viac než frustrujúce. Ak by sa to dalo vyriešiť, rád by som dal 5 hviezdičiek!
Je to iné a rád hrám hry, v ktorých nájdete veci, staviate a meníte veci, takže táto hra je celkom dobrá na hranie
Vybrali z hry to najlepšie. Teraz obmedzili naše skupinové rozhovory na 60 znakov, čo je nemožné, keď prekladáte jazyky. Keď opravia chat, vráťte ľuďom ich skóre (celkový počet zhromaždených položiek), keď hra zlyhá bez ich vlastnej viny, môže to stáť za čas, ktorý tomu ľudia venujú. Momentálne tu nie sú žiadne klubové turnaje po dobu 1 týždňa. Teraz hrám len kvôli priateľstvám, ktoré som nadviazal po celom svete. Túto hru hrá veľa skvelých ľudí!!!
Kedysi som túto hru hral a miloval som ju, nemal som s ňou žiadne problémy. Myslím, že to bolo v roku 2019. Teraz som sa rozhodol vrátiť a skúsiť to hrať znova, pretože som na to všetko zabudol. No stále som si hru užíval. Nemôžem to však ani poriadne prehrať, pretože sa neustále zatvára z aplikácie. Spočiatku to bolo len náhodné uzatváranie. Teraz sa to zatvára skôr, ako dostanem šancu niečo urobiť? Som sklamaný, pretože sa mi to páčilo. Tak naozaj dúfam, že sa ti to podarí napraviť... 🥺😥
Veľmi dobrá hra...
Dobrá hra. Len mi vadi ze pridavne peniaze a energie su za peniaze, to tu devalvuje
Zdá sa mi, že nie som jediný, kto má problémy. je priveľa márnotratných úloh, hrajte sa so psom (raz hoďte loptičku a odíďte) alebo sa hrajte s postavičkou, upratujte neporiadok. Keďže čas čakania na doplnenie energie trvá takmer CELÝ deň, som v klube, trvá to dlho, kým sa rozbehne príbeh. Po najnovšej aktualizácii nemôžem ani prejsť cez obrazovku načítania po stlačení tlačidla „prehrať“, ak to nebude čoskoro opravené; (už je to viac ako týždeň), budem musieť hru vymazať. Taká škoda.