Post by pekapelideep on Feb 5, 2022 18:01:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begalinių klavišų įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Tai geras žaidimas. Man patinka, kad jis nemokamas ir kokybiškas. Nors iš pradžių tai gali atrodyti paprasta, tačiau kuo daugiau žaidžiate, jis tampa sunkesnis ir kartojasi. Galų gale AI tampa daug galingesnis už žaidėją ir nebeatrodo, kad tai motyvuoja žaisti. Turiu pasakyti, kad senoji originali magica buvo daug geresnė, todėl norėčiau, kad šis žaidimas sugrįžtų.
Per daug skelbimų
Vienas geriausių mano žaistų žaidimų mobiliesiems. Tai paprasta ir nepaprastai smagu... taip pat sudėtinga. Vienintelė problema, kurią galiu rasti šiame žaidime, yra *Mažiau santykinai mažiau sferų (lygių)* Priešingu atveju jis yra tobulas... galite net pasiklysti žaidime. Geriausia yra tai, kad skelbimų nėra per daug... ir kai kalbama, jie pasirodo tik tinkamu laiku, o skelbimai taip pat turi specifinį šabloną ir negali būti rodomi atsitiktiniu laiku, skirtingai nei kiti i.o žaidimai.
Nepriimkite to į asmenybę, bet skelbimai dažniausiai trukdo jums ir kartais baigia žaidimą. Vertinčiau tai 5/5, bet skelbimai trukdo, todėl tikriausiai negalėtumėte dėti tiek skelbimų, kiek yra.
„Farlight 84 Apk“ nemokama parsisiųsti „Android“ - APKAndroidGamez
Linksma tol, kol supranti, kad žaidžiate tik robotais. Vis dėlto tai būtų šaunus kelių žaidėjų žaidimas.
Man labai norisi patikti šis žaidimas. Tačiau iki šiol yra daugiausiai bet kurio žaidimo, kurį aš kada nors žaidžiau, reklamų. Už kiekvieną 5 žaidimo minutes turėsite žiūrėti 2 minutes skelbimų. Taip pat nėra mokamos galimybės pašalinti papildymus.
Geriausias visų laikų žaidimas, aš beveik gavau visas skinas. Man taip pat patinka žaidimas, nes galite kurti įvairius burtus, aš juos visus gavau. Man patinka griaustinis ir ugnies elementas. Ir įsitikinkite, kad vaikinai apsilankykite atsitiktinių Azur žaidimų kanale ir prenumeruokite jam. 🤗🤗
Tai labai sunku žaisti po 4 žemėlapio
Magica.io - Battle Royale Екшън npbi
Nepaisant to, kad man patinka žaidimas, įvertinau 1 žvaigždute dėl naujų visiškai nesubalansuotų personažų, kuriuos galima nusipirkti tik su deimantais. Norint juos sustabdyti, reikia daugiau nei 5 smūgių, todėl patirtis labai varginanti. Žaidimas dabar visiškai ptw. Be to, beveik po kiekvieno žaidimo turite žiūrėti naują reklamą, nepaisant to, kad jau turite juos žiūrėti, kad pagydytų savo charakterį. Atlieku vieną žingsnį iki žaidimo pašalinimo.
Tai visiškas laiko švaistymas. NEATSISIŲSTI ŠIO ŽAIDIMO! Jis visada klaidingas, visada vėluoja, kiekvienas NPC turi 10 000 sveikatos, o jūs gaunate tik 100. Turite nusipirkti viską, skelbimai nesibaigia, nebent, žinoma, mokate. Kvailas užmokestis laimėti žaidimą. Jūs neturėsite jokio poveikio, nebent, žinoma, sumokėsite. Žinoma, kūrėjai nieko nedarys. Net komentuoti tai nenaudinga. Nekaltintų žmonių, turinčių pinigų ir galios, bet jie niekada neklauso.
Man patiko šis žaidimas, bet tada supratau, kad tai yra pay2win, bet jie taip pat turi daugybę robotų, kai pradedi įveikti sunkiausius etapus net per mažiausią centimetrą, tampa dar sunkiau, jie bando priversti tave mokėti už daiktus, ne tik Pašalinau, tada įdiegiau iš naujo ir visa mano pažanga dingo po to, nesiūlė man susikurti paskyros nei elgetaujant, nei kai ją įdiegiau iš naujo, todėl tai verčia manyti, kad net jei sumokėsite, jie pavogs jūsų pinigus, kai pašalinsite. Būk atsargus
Nesu matęs geresnio žaidimas XDDDDDDDDDD TIK KAD KETVIRTA GALIA GAUTI REIKIA 5RAUNDU
Gana liūdnas žaidimas. Gražu ir paprasta. Vienintelis dalykas, kurį norėčiau pakeisti, yra tas violetinis rutulys... tai labiausiai sulaužytas dalykas. Jūs negalite būti niekur šalia ir jis vis tiek jus trenks kaip traukinys. Išskyrus tai, aš nieko nekeisčiau
Šis žaidimas blogas, nes šiame žaidime labai daug skelbimų
Blogiausias visų laikų žaidimas. Negaliu pralenkti paskutinio bronzos lygos žaidėjo net po to, kai žaidėjui kainavo 8500 monetų ir viskas... jie nori, kad pirktum daiktus iš žaidimo.....neįdiegti. ...blogiausias visų laikų žaidimas
kaip su reklamomis, nepakanka pinigų, kad žmonės moka už daiktus žaidime ir yra toks nesąžiningas žaidimas, kai jis tave nušauna, tu įstringi toje vietoje, bet kai nušauni ką nors, jis neužstringa, žaidimas yra geras bet tai toks godus
Magica.io Azione mxp
Žaidimas įdomus, bet tiek daug prideda tiek daug, kad žaidimas būtų blogas ir nebūtų virusinis
Magica.io - Battle Royale Märulimängud coab
Magica.io - Battle Royale Δράση kkov
Tai įdomus žaidimas ir viskas, bet skelbimai, paprastas faktas, kad nėra tikrų žaidėjų, ir jie reklamuojasi žaidimo apdovanojimuose, kurie yra stebėtinai apgaulė.
tai geras žaidimas. Man patinka šis žaidimas, ačiū kūrėjui, kuris sukūrė šį žaidimą ir komandą. ačiū 🙏❤
Šis žaidimas yra toks geras, bet aš niekaip negaliu pajudėti ir netgi įdiegiau tai ir vėl įdiegiau, ir aš vis dar galiu judėti, bandydamas tai išspręsti daugiau nei šešis mėnesius, esu tikras
Paskirsiu vieną žvaigždutę dėl problemos, daug skelbimų, pataisykite.
Kai ištrinu jo duomenis arba pašalinu programą, duomenys vis dar yra.
Aš žaidžiau, pasiekiau 3 lygį, o aš grįžau sakydamas, kad nepatekau čia teisėtai, bet kartais tai veikia gerai ir smagu
Bus Robot Car War - Robot Game Stratēģiskās spēles mhxe
Tai smagus ir geras žaidimas, burtai šaunūs ir nepakartojami. Bet visas fojė eina paskui tave ir aš negaliu išgyventi 10 sekundžių nenumiręs
Kūrėjai kūrė reklamas ir moka, kad laimėtų 98 % žaidimo... štai kodėl pasaulis yra niūrus, žaiskite tikruosius žaidimus, o ne grobia pinigus...
Kurį laiką žaidžia. Atnaujinimai, papildę naują žemę, yra nuostabūs. Tačiau aš grįžau į pradžią, tai įstrigo mane, negalėdama vėl judėti į priekį, ty: buvo aukse, grįžau į sidabrą, dabar negaliu grįžti prie aukso. Ar dar kas nors turi šią problemą? Prašome padėti. Ačiū!
Puikus žaidimas, neblogas, daug skelbimų, taip, ir aš sumokėjau, kad pašalinčiau skelbimus, niekas nepasikeitė, sumokėjau 3 kartus, o jūs apgaudinėjate žmones, skiriu 5 žvaigždutes, todėl tai rodoma iškart.
Magica.io פעולה boc
Žaidimas yra įdomus, tačiau jį kankina tai, kiek jums primesta skelbimų.
Sumokėjote už reklaminį paketą tik tam, kad sužinotumėte, jog beveik NIEKADA nežaidžiate prieš tikrus žaidėjus aukštesnėse lygose. Jūs visada susiduriate su galingais robotais (3 kartus jūsų AG, 5 kartus jūsų žala), kurie jus užkabina ir sutelkia jus KIEKVIENĄ KARTĄ. Nepirkite.
Veiksmas – „Android“ programos sistemoje „Google Play“
Magica.io Apk“ v1.2.1 Atsisiųskite nemokamą naujausią versiją, skirtą „Android“ mobiliesiems ... Pakuotės Vardas, io.battleroyale.magicka.
Tai, ką galėtumėte patobulinti, yra išsaugojimo funkcija. Aš visada praradau savo duomenis kiekvieną kartą, kai tai iš naujo įdiegiu