Post by pekapelideep on Feb 5, 2022 17:55:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب توکن های glitch ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
این فضا به منظور دورههم بودن بازیکنان carrom disk pool و در ... Play the hit multiplayer Carrom Disc Pool board game and become the best!
بازی خوب است اما چرا این همه تبلیغات.. این بسیار آزاردهنده است
تبلیغات بسیار زیاد... در هر بازی، هیچ تبلیغ معمولی گاهی اوقات عمه ظاهر می شود و اشکالات بسیار آزاردهنده هستند
این بازی عالی است اما مینی کلیپ قادر به متوقف کردن هکرهایی نیست که از برنامه هک از طریق فیس بوک استفاده می کنند. نمی دانم miniclip خوشحال است که برنامه هک lolubox را می دهد
کسشره.باور کنید این بازیه با بقیه بازیایی که شکرتش ساخته فرق داره و خیلی مسخرس.ادم ازش زده میشه حتی منی که لول ۵۰ بودم.دان هم الکی وقتتون و عمرتونو میذارید هم چشم هم اینترنت )=
بد نیست
این برنامه باید شبکه های زیادی داشته باشد، اگر شبکه کمی کمتر باشد شخص دیگر برنده می شود. بنابراین امیدوارم با راه اندازی زیاد این مشکل را برطرف کنید.
بازیه خوب و سرگرم کننده ایه ممنون از سازنده اش ولی میشه راهنمایی کنید چجوری میشه نام کاربری رو عوض کرد یااینکه به گوگل پلی متصل نمیشه چرا وقتی من بازی پاک شه دیگه برنمیگرده
Carrom Board Disc Pool Game
اعصاب خوردن کن مثل همه بازیهای مینی کلیپ...
بهترین بازی برای من از سال 2018 من به شما پیشنهاد می کنم می توانید این بازی حماسی را انجام دهید.
این اولین بازی من است carrom است بنابراین اکنون باید در مورد آنچه که ابتدا دیدیم بنویسیم و carrom اکنون اما فکر می کنم بهترین کاروم من در دنیای carrom است و فکر می کنم او مجبور شد یک carrom درست کند. یک بازی بسیار خوب توسط
این بازی عملاً در تمرین خوب است، بدون تمرین بازی بسیار خوبی است
ازوقتی بروزکردم بازنمی کنه
کس توش
خوب است اما گاهی اوقات هنگام بازی با دوستان مشکل ایجاد می کند
بعد از هر دو بازی، یک بار که کادر افزودن باز می شود، بازی گیر می کند... من از این بازی خیلی راضی بودم اما دیگر نه و برای همیشه آن را حذف می کنم.
Superhero Rescue: Spider Games Cuaca dzg
بهترین ها،دمتون گرم واقعا حرف مدارید،ممنون از سازنده اش
این بازی عالیه این نه تنها برای گذر زمان استفاده می شود، بلکه به یادگیری بهتر carrom کمک می کند
این بازی بسیار خوب است، اما مشکل این است که همیشه در راه است. این بسیار بوت می شود
۰۹۹۳۲۵۶۵۴۸۸
اونای زحمت بخاطر این بازی خسته نباشن
بازی خوبی است، اما هر از چند گاهی برنده می شود... اگر تبلیغات کاهش یابد، 5 ستاره می دهم
تبلیغات بیش از حد + مشکلات شبکه فقط با این برنامه من بدون دلیل بازی خود را تا 4 وقت قبل از دست می دهم 🙄🙄
وقتی همه چی پولی باشه زیاد حال نمیده
بازی خوبی بود، اما دیروز در 14 ژوئن ساعت 7:00 صبح، من کارت پریمیوم خریدم. و من 299/- برای پاس حق بیمه پرداخت کردم. اما آنها قفل مجوز حق بیمه را برای من باز نکردند. آنها مرا فریب دادند. پس لطفاً از هیچ کس کارت حق بیمه نخرید و پولی پرداخت نکنید. اگر راست می گویید، لطفاً قفل کارت حق بیمه را برای من باز کنید. ممنونم 🙏🙏🙏🙏🙏
بازی خوب است اما چیزهای زیادی می افزاید که می تواند باعث اختلال در بازی و اتلاف وقت شود، بنابراین می افزاید که تا حد امکان مقدار کمتری ایجاد کند. بازی برای بازی با حریف و دوستان بسیار خوب است.
بازی خوبی است اما میزها قدیمی هستند. میزهای بزرگ جدید را می توان اضافه کرد. همچنین متوجه شدم برخی از مسائلی که مخالفان با من در چت کردن با من دعوا می کنند.😭😭😭😭😢
خیلی بد!!!! عصبی نباش ""فقط تو میتوانی برنده شوی"" عصبی نباش. جرات نداری.!!!!!!؟؟؟اگر هر حرکتی با اولویتهای تعیین شده باشد، پس چرا باید انرژی خود را هدر دهیم.؟ "U" نمی تواند برنده شود.بعد از بردن 10000 سکه، آیا نمی توانی در بازی 200 سکه برنده شوی؟ شیاد همیشه خودش را فریب می دهد. !!!!!!!
تنها مشکل این است که ppl در سطح پایین تر باید با سطح بالاتر بازی کند، ppl سطح پایین باید حریفان سطح پایین داشته باشد، همانطور که در سطح 5 باید با سطح 5 بازی کرد، سطح 15 باید با سطح 15 بازی کرد، 5 نباید بازی کند. با سطح 15 باعث میشه انصاف داشته باشیم...بازی هم شروع به لگ کرده حتی اگه برد اینترنت پر باشه...
Carrom Pool: Disc Game სპორტი bmrv
منم بازی را دانلودکردم اما😵 شما دوست عزیزم به یادمیدی چجوری بازکنم 😆😆😕😐😯 اسم من سلوا 😉😉🚺👍👍👍✌✌👌👌👌خدا حافظ دوست عزیزم💋 😻😻🙈🙉🙉🙊🙊🙋🙋🙌🙌😎😎😚😚😘
Carrom Pool: Disc Game Olahraga png
افاباببل
خیلی خوبه اما هکرهای زیادی این کار را انجام می دهند. بنابراین بازی با آنها بسیار دشوار است. آیا می توانید آنها را ممنوع کنید یا ابزارهای تقلب آنها را ممنوع کنید
بازی عالی پاس تمام وقت و یک پیشنهاد برای تایپ کردن پیام با حریف
سلام دوستان بسیار عالی من که خوشم اومد