Post by pekapelideep on Feb 5, 2022 17:52:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nekonečný hack výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Miluji funkci obchodu. Mohu dát své nádobí k prodeji za svou cenu a ostatní si je mohou také prohlédnout a zakoupit (úsměv)
Líbí se mi samotná hra, jediná věc, která je obtěžující, je to, že získání peněz a zásob, než vše ohodnotit a umístit spotřebiče, trvá takoooooooo dlouho.
Nutí vás utrácet peníze. Nevadí mi občasných 0,99 centů, ale nutí vás utratit více než tuto částku.
Jsem v této hře nový, stále se snažím přijít na to, jak hrát.
Dávám jednu hvězdu, protože poté, co jsem trval na upgradu, nemůžu se ani vrátit...Tuhle hru jsem miloval...a díky moc smh
Relaxační
Nešlo to spustit, řekl.??
Množství přemýšlení, které vývojáři věnovali budování této hry, je fenomenální. Dokonce navrhli oddělený herní prostor pro děti ve hře s vědomím, že rodiče někdy potřebují čas se svým partnerem o samotě.
Užijte si hru, ale máte problémy s jejím otevřením😵😵😵😵
🙂🙃🙂 je to dobrá hra, ale problém je v tom, že tam už nemáme žádnou objednávku zákazníka, protože všichni zákazníci požadují věci, které neotevíráme.
Dobrá hra, jako je grafická hra, je dobrá hrát ji hodiny, pokud máte rádi hry na vaření, pak ji doporučuji
Nepříjemné, nemůžete obsluhovat zákazníky, aniž byste vytvořili nové jídlo😑
Star Chef 2: Restaurant Game Simulacije vrcs
Úžasná hra s tolika úkoly. Milujte ji!
Říká, že potřebuji aktualizovat hru, ale nemůžu, nedává mi možnost aktualizovat, odinstaloval jsem a znovu nainstaloval a říká to samé, co se s tím děje
Mám pocit, že spotřebiče jsou příliš drahé. Pokaždé, když zaplatím za Joea, moje hra se chová skvěle!😞
Tahle hra se mi moc líbí! Moje jediná kritika je udělat to tak, aby si hráči mohli přidat přátele, kteří nejsou jen z Facebooku
špatný!!! tohle už hrát nejde. nákup v aplikaci má problém s platbou a nelze si ji objednat.
Toto není kompatibilní s mým notebookem microsoft surface pro. Kdy se to změní?
Nenávidím nejnovější aktualizaci, systém lístků šéfkuchaře, kde musíte čekat 20 minut, než se doplní, aby si mohli zahrát hru, je nesmysl a jen očividný pokus přimět lidi utrácet peníze, možnost používat dobroty byla mnohem lepší.
Hru rád hraji, ale upgradovat vybavení/nějaké jídlo a majetek trvá tak dlouho. Celkově je hra zábavná..
Milujte hru hodně. Vždy se skvěle bav, když to hraju. Ale jen malá vedlejší poznámka. Dají se upgrady udělat trochu levněji? Protože víš, někdy to může být trochu otravné být stukc s malou restaurací
Simulaci vaření většinou nehraju, ale tahle hra je něco jiného. Doslova to hráče chytne, přál bych si, abych mohl rychle odemknout všechny úrovně.
Tato hra sux, nemůžete navštěvovat sousedy, neustále zamrzá, pomalé nahrávání, vždy poté, co jsem smazal některé aplikace a vymazal mezipaměť, jsem udělal, co jsem potřeboval, abych mohl hrát tuto mizernou hru...OPRAVIT CHYBY..
Star Chef 2: Restaurant Game Симулације qxr
Ten první je lepší
Funkce, jako je ta, která vám umožní rozvržení seznamu receptů, které se mají uvařit, zatímco děláte svou věc v reálném životě, je taková užitečná funkce… vrátíte se do hotového a připraveni obsluhovat objednávky (úsměv)
Pěkná hra, jen trochu pokulhává, když hrajete hlavní výzvy, tažení jídla je těžké. I když položím jídlo přímo na talíř, někdy to nebude fungovat. Jinak je to opravdu dobrá hra.
Hidden Numbers: Twisted Worlds Phiêu lưu ruc
Proč nemohu znovu otevřít tuto hru? Řekli aktualizovat, ale proč jsem otevřený obchod Playstore, není třeba aktualizovat, když hru otevřu, řekla aktualizovat hru. Co se stalo, potřebuji zpět svou hru.
Ve hře je ukryto mnoho uživatelsky přívětivých detailů, když umístím dekoraci, stále se objevuje na konkrétním místě na mapě. Musím přetáhnout jeden obrázek na zeď přes celou restauraci, abych ho umístil na místo, které chci sakra, můj telefon má snapdragon 870 a je opravdu nový, můžu spustit genshinový dopad v 60fps, ale v této hře pouze 15fps?
Dobrá hra. Ukazuje, jak provozovat restauraci. Zemědělství, nakupování, vaření, rozvoz atd. jsou dobré. Ale jeden problém. Doba vaření je tak dlouhá, že obslouží 10 lidí trvá jeden den. Alespoň současně vaření by mělo dát.
Děkujeme vývojářům za to, že přišli s tak skvělou hrou, která je nejen přátelská pro hráče, ale také velmi pěkně provede hráče prvními úrovněmi.Nenávistné hry bez tutoriálů.
Baví mě hraní, ale doba vaření trvá dlouho, přál bych si, aby existovalo více způsobů, jak vydělat peníze, a podpora, která by pomohla více.
Všechno je příliš drahé. Poměry se nesčítají. Když to říkám, domnívám se, že cena jídla vám neumožňuje nakupovat spotřebiče, díky čemuž mnoho lidí tuto hru nechce hrát.
Jedna z nejlepších her na simulaci vaření, které jsem hrál. Level design je na místě a velmi kreativní. Myšlenkové bubliny jsou velmi příjemným dotykem.
nejlepší hra..ale někdy, když si koupím v supermarketu, už mi to rozsekalo, ale když chci vařit...žádné přísady
Tato aplikace ji nemůže hrát, hra zamrzla, nemohu vůbec pohnout obrazovkou a dotknout se jídla, zkuste to spustit, zdá se, že vůbec nefunguje
Moje hra se zasekla, nemůžu si nárokovat odměny
Je to skvělá hra. Od té doby, co jsem si to stáhl, jsem to hrál každý den. Nedává dostatek mincí pro spotřebiče. Ale pořád je to skvělá hra.
Doposud nemohu otevřít hru Feom morning. Můžete s tím něco udělat? Ani přes wifi a data nejde hru otevřít. Děkuju
Star Chef 2: Restaurant Game Mô phỏng ybn